Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-07-08, 18:11
Το avatar του χρήστη Ματ11
Ματ11 Ο χρήστης Ματ11 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από θεμιδα
Καλή μου ματ11 γνωρίζεις τίποτα σχετικό για το σπίτι..
Αν εχεις ακούσει κατι που μπορεί να σχετίζεται με τα φαινόμενα αυτα??
Η ιστορία σου μου θυμίζει μια δικιά μου ιστορία..
Τα πνευματά μας αφού απαλλαχτούν απο τα σώματα μας, μας εμφανίζονται με μορφή ενέργειας(διότι η ύλη μεν χάνεται αλλα η ενέργεια της παραμένει)...Αυτο στο λέω γιατί η ενέργεια ή το πνεύμα(όπως θές πές το)που τόσο καιρό προσπαθεί να σου κάνει αισθητή την παρουσία του..για κάποιο λόγο ,κάτι ζητάει απο εσάς..
(Μορείς να θυμηθείς αν είχατε κάποιο χρέος(όχι μονο οικονομικό αλλα κ κάποια υπόσχεση) σε καποιον ή το αντίθετο και για καποιους λογους αυτο δεν ξοφλήθηκε?
Δεν ξέρω αν σου ακούγεται χαζό αυτο..ή υπαρβολικό..αλλά πάρτο ως ένα ενδεχόμενο.
Το σπιτι ειναι καινουργιο, μας χρωστανε δεν χρωσταμε,αλλα και κατι αλλο που περναει απο το μυαλο μου ειναι οτι στο απο κατω ακριβως δωματιο μενει η πεθερα μου με τον πεθερο μου, η πεθερα μου πασχει απο βαριας μορφης καταθλιψη (κλαιει ολη την ωρα και ολα της φαινονται ματαια) και οπεθερος βριζει συνεχεια(κατεβαζει ολα τα καντηλια και τους αγιους). Ενα ενδεχομενο που σκεφτηκα ειναι ολη αυτη η αρνητικη ενεργεια να αναιβαινει προς τα πανω και να δημιουργει οτι δημιουργει. δεν ξερω αλλα για καποιο λογο πιστευω οτι δεν εχει καμια σχεση το ρευμα με αυτο που υπαρχει στο δωματιο.
Το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι δεν βαριεμαι ποτε σπιτι και σιγουρα ποτε μονη μου (χαχαχα)

http://anemothyella.forumup.gr
Απάντηση με παράθεση