Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από petros01
Πριν τη παράθεση σου ούτε καν είχα πάει να δω για το βιβλίο. Τώρα που πήγα να δώ για του λόγου το αληθές, βρήκα οτι πράγματι το βιβλίο κατατάσεται στα pseudoscience. Από πόσους? από ΕΝΑΝ αναγνώστη. Αντίθετα στα ratings του βιβλίου έχουμε 4,5 στα 5 από 8 αναγνώστες.
Το βιβλίο ούτε το διάβασα και πιθανόν να μην το διαβάσω και ποτέ, απλά παραθέτω κάποια στοιχεία για να μην λαμβάνει λανθασμένες εντυπώσεις ο αναγνώστης του forum.
|
Οντως, η κατάταξη έχει γίνει από ένα μόνο αναγνώστη, πράγμα που δεν είχα προσέξει. Και βέβαια δεν πρέπει να παίρνει λανθασμένες εντυπώσεις ο αναγνώστης τού forum, επομένως θα πρέπει να πληροφορηθεί ότι όσοι αγόρασαν το βιβλίο "Hebrew is Greek" επίσης αγόρασαν βιβλία όπως "Practical Enochian Magick", "The Book of Magick Power", "Angels, Demons & Gods of the New Millennium" καθώς και άλλα βιβλία γιά το ταρώ, την Καμπάλα κ.λ.π. όπως τουλάχιστον λέει το Amazon. Αντίθετα, κανείς δεν φέρεται να αγόρασε βιβλία σχετικά με την γλωσσολογία, την αρχαιολογία ή την ιστορία. Ισως τελικά η κατάταξη, έστω και από έναν αναγνώστη να μην είναι άστοχη.