113 σεισμοι πανω απο 6.0... προφανως πολλοι απο αυτους θα εγιναν σε θαλασσιο χωρο οποτε δεν υπηρξαν ζημιες και γι αυτο δεν ακουστηκαν στα ΜΜΕ...
Οχι, δεν μου συμβαινει καθε 2-3 μερες- αν και καμια φορα μπορει να το νιωθω καμποσες μερες στη σειρα. Και οχι, δεν μου εχει συμβει καμια δεκαρια φορες ολες και ολες.
Σε οτι αφορα το Λος Αντζελες και την καποια ειρωνια που διεκρινα στο post σου σχετικα με αυτο... εννοειται οτι αν εισαι ευαισθητος μπορει να συντονιζεσαι σε διαφορα επιπεδα με συμβαντα που εκτυλισσονται σε μακρινους τοπους... για να μην πω και χρονους...
-------------
@bahamut
Δυστυχως, δεν μπορω να μπω στη διαδικασια να αρχισω μια συζητηση για το ολο θεμα ξανα, δεν εχω το χρονο και ουτε τη διαθεση για να ειμαι ειλικρινης. Πριν το παραξηγησεις αυτο το τελευταιο, να σου πω οτι οταν μπηκα στον κοπο να το συζητησω σε αυτο το φορουμ και συγκεκριμενα σε αυτο το thread υπηρξαν πολλα ανοητα σχολια απο μερικους. Ο καθενας βεβαια εχει το δικαιωμα να πιστευει και να μιλαει ελευθερα. Η να μη μιλαει, αναλογως. Εγω λοιπον, δινω στον εαυτο μου το δικαιωμα να μη μιλαω πια για το θεμα εκτενως σε αυτο το φορουμ. Η ερωτηση μου για τους σεισμους ηταν συγκεκριμενη και αν προσεξες την απευθυνα σε ατομα που για τον οπoιοδηποτε λογο- τον οποιο δεν διατιθεμαι να εξετασω αυτη τη στιγμη- νιωθουν Indigo/Crystal/Rainbow.
www.calliope-iris.net
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Elise Carrington : 01-08-08 στις 07:01
|