Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-08-08, 23:52
apolon2011 Ο χρήστης apolon2011 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αταλαντη φθιωτιδος
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Old cave-dinosaur
Φίλε μου Grigοrie Ellina.

...Για πολλοστή φορά: ΜΗΝ "τσιμπάτε" !

Μιλάω απο προσωπική πείρα -υπογείων- ερευνών, πανελλαδικά, τα τελευταία 32, μόλις, χρόνια !

Οι γνωστές, στους ενασχολούμενους, σε βεβαιώνω, τεχνητές στοές κάτω απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δεν είναι τίποτα περισσότερο, ή, λιγότερο, απο:

- Εντελώς συγκεκριμένα αρχαία, ή και, νεότερα υδραγωγεία με γνωστή αρχή και τέλος.

- Οδούς διαφυγής απο παλαιότερα κάστρα και ακροπόλεις, μήκους -το πολύ- μερικών εκατοντάδων μέτρων.

- Νεότερα καταφύγια της εποχής του μεσοπολέμου (κυρίως: 1936-1940).

Και, σίγουρα, τίποτα το, πραγματικά άγνωστο, όπως έχει καλλιεργηθεί και μυθοποιηθεί απο διάφορους ..γνωστούς money-collectors.

Φιλικά,

Γερο Σπηλαιοδεινόσαυρος !
φιλε old cave-dinosaur σου παραθετω μια φωταγραφια παλιων μεταλιων η σπηλια αυτη χρησιμοποιηθηκε σαν μεταλεια το 1942 και ειναι στην περιοχη αταλαντη λοκριδος.το διαφορετικο που εχει αυτη η σπηλια ειναι οτι συνδεεται με υπογιες συραγγες οι οποιες βγαινουν στην περιοχη της λαριμνας περιπου 20χιλιομετρα απο την αταλαντη.εξηγησετο μου πως γινεται αυτο.εσυ με την εμπειρια σου θα ξερεις καλυτερα απο μενα..περιμενω μυνημα σου γιατι εχω κανει αυτη την εξορμηση 3 μηνες τωρα και δεν μου εχουν λυθει ολες μου οι αποριες
Απάντηση με παράθεση