Θέμα: S.L.I.?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-08-08, 14:56
Archon Leviathan Ο χρήστης Archon Leviathan δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή S.L.I.?

Παιδιά καλησπέρα σας.Είμαι νέο μέλος αλλά βρίσκομαι στο χώρο του μεταφυσικού πάνω απο 3 χρόνια.Δεν θα σας κουράσω θα σας πώ αμέσως τι μου συμβαίνει.Εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι σχεδόν κάθε φορά που περνάω κάτω απο μία κολώνα/στύλο της ΔΕΗ με φώς αυτό σβήνει/ανάβει εαν είναι σβηστό αντίστοιχα.Επίσης έχω παρατηρήσει ότι οταν είμαι είτε τσαντισμένος είτε πολύ χαρούμενος το φαινόμενο συμβαίνει πιο συχνά.Να σας δώσω ενα παράδειγμα.Τις προάλλες περίμενα μια φίλη η οποία με είχε τσαντίσει προηγουμένως κτλ κτλ(αυτο ειναι αλλο θέμα)και είχε αργήσει...Όσο την περίμενα τα φώτα στον δρόμο(συγκεκριμενα 4 που ήταν ορατά απο το σημείο που ημουνα)είχαν "τρελαθεί"και αναβοσβηναν..Θα μου πείτε έτυχε και ειχαν προβλημα με το ρεύμα..Το φαινόμενο συνεχίστηκε ακόμα και μετά που ήμουν σε κάποια άλλη περιοχη...Μου συμβαίνει τόσο συχνά που πλέον το έχω συνηθίσει,σε επόμενο μου πόστ θα σας γράψω και άλλα περιστατικά.Δεν με τρομάζει,ισα ισα το έχω συνηθισει οπως σας είπα,απλά θέλω να μάθω περισότερα για το συγκεκριμένο φαινόμενο.Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα
Απάντηση με παράθεση