Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-12-05, 21:03
kammia Ο χρήστης kammia δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Καταρχήν, από ο,τι βλέπω από χτες το site έχει αποκτησει πολλά καινούρια μέλη της επίμαχης περιόδου, μία από τα οποία είμαι και εγώ...
Για να απαντήσω στις ερωτήσεις του χοντρού μπιζελιού, το ερωτηματολόγιο ήταν το ίδιο που δημοσιεύεται εδώ, μόνο που ήταν πολύ μεγαλύτερο γιατί εδώ υπάρχουν μόνο κάποια αποσμάτα και δεν υπάρχει και αυτό που προοριζόταν για τους γονείς που ήταν ακόμα πιο περίεργο.
Τότε δεν είχαμε δώσει μεγάλη σημασία, όπως λέει και ο/η Anakin, αλλά πάνω στο ερωτηματολόγιο, το οποίο μας έδωσαν και στο σπίτι μέσα στο Πάσχα έγραφε οτι καλό θα ήταν να κάνουμε τις εξετάσεις. Ακούστε λοιπόν, πώς έγινε. Εγώ δεν πήγα να τις κάνω και το άφησα το θέμα. Όταν πέρασα στο Πανεπιστήμιο, σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ (το οποίο κι εγώ τελείωσα σε τέσσερα χρόνια... ) πήγα για να μου γράψουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στα κεντρικά γραφεία του ΕΚΠΑ στην Ιπποκράτους.
Εκεί υπήρχε μία ταμπέλα που έγραφε "Απρίλιος 83" και μας παρέπεμπε αλλού. Εγώ όπως ήμουν ψαρωμένη πρωτοετής πήγα εκεί και πριν καλά-καλά κταλάβω, άρχισε μία γιατρός να μου μετράει πίεση, ύψος, βάρος και τελικά μου πήρε και αίμα. Και όταν τη ρώτησα μου είπε οτι είναι για την έρευνα αυτή και οτι σύντομα θα έπαιρνα τα αποτελέσματα. Τίποτα όμως. Από τότε, έψαξα να τους βρω στην ίδια αίθουσα, αλλά είχαν εξαφανιστεί κι έτσι το ξέχασα μέχρι να μου το ξαναθυμλησει ο Φουράκης...
Απάντηση με παράθεση