Δεν κατάφερα ακόμα να διαβάσω όλα τα post του παρόντος θέματος (διάβασα μόνο τα πολύ αρχικά), μια και είναι πάρα πολλά, όμως είναι πολύ επείγον να γράψω κάτι, έτσι ώστε αν γίνει όντως αυτό που ονειρεύτηκα να έχω πειστήρια για αυτό. Σε άλλη περίπτωση, όμως, θα χαρώ να διαψευστώ.
Ας μπούμε όμως στο κυρίως θέμα.
Δυο νύχτες πριν είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο, η αρχή και η μέση του οποίου δεν είναι επί του παρόντος και ούτε έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία. Θα επικεντρωθώ, λοιπόν, στο τελευταίο μέρος του ονείρου:
< Επέστρεψα στο σπίτι μετά από μια βραδινή έξοδο, περίπου κατά τη μία μετά τα μεσάνυχτα, και ενώ ο πατέρας μου κοιμόταν, η μητέρα μου ήταν ξύπνια και με περίμενε. Όταν, λοιπόν, πήγαμε προς το διάδρομο με τα δωμάτια για να κοιμηθούμε είδαμε τον πατέρα μου να σηκώνεται για να πάει τουαλέτα (η πόρτα της είναι στον ίδιο διάδρομο). Αφ'ότου μπήκε μέσα, λοιπόν, μετά από λίγο νιώσαμε με τη μητέρα μου ένα ταρακουνητό, σαν να μετακινήθηκε όλο το κτίριο αρχικά προς τα πάνω κι ύστερα να έπεσε απότομα.
Μόλις η μετακίνηση τελείωσε είπα στη μητέρα μου ότι αν είχε γίνει και σεισμός θα έλεγα ότι αυτή η μετακίνηση ήταν σαν να βυθίστηκε μια τεκτονική πλάκα κάτω από κάποια άλλη και να βρισκόμασταν εμείς στην πλάκα που έμεινε από πάνω. Δεν πρόλαβα να το πω αυτό και έγινε σεισμός, ενώ μέχρι να προλάβουμε να συνέλθουμε από το σοκ, έγινε και δεύτερος σεισμός.>
Τώρα όλα αυτά δεν ξέρω τί μπορεί να σημαίνουν, όμως το όνειρο αυτό μου έμεινε και είμαι και σαββατογεννημένη, οπότε φοβάμαι λιγουλάκι...
Εκτός από αυτό το όνειρο, που δεν ξέρω αν θα επαληθευτεί, έχω ζήσει και παρόμοιες περιπτώσεις κατά τις οποίες λέω, ή καλύτερα σκέφτομαι, ότι θα γίνει σεισμός και λιγότερο από ένα 24ωρο μετά γίνεται. Τις περιπτώσεις αυτές, όμως θα τις καταγράψω σε επόμενο post.
Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε και ελπίζω να μη συμβεί στα αλήθεια ο σεισμός!
Φιλικά,
Lady Nina