Θέμα: Κριτική
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-08-08, 20:02
Απέριττος Ο χρήστης Απέριττος δεν είναι συνδεδεμένος
Διεγραμμένο μέλος

Προεπιλογή

Αγαπητέ Δημήτρη καλησπέρα...
Θέλω να τονίσω ότι ως συντονιστής που πρέπει να κρατά την τάξη και την ισορροπία στο φόρουμ καλώς άντέδρασες. Αυτός είναι ο ρόλος σου και αυτός είναι ένας λόγος που εγω δεν θα μπορούσα ποτέ μου να παίξω τον ρόλο του συντονιστή. Γιατί θα πρέπει να ακολουθώ και να σέβομαι αυστηρά κάποιους κανόνες και δεν είμαι καλός σε αυτά..
Εδω και καιρό έχω επισημάνει και με γραπτά μηνύματα και με σαφείς αναφορές μέσα απο θέματα του φόρουμ την προσπάθεια κάποιων οι οποίοι είτε κάνουν πλάκα είτε εσκεμμένα προσπαθούν να γελοιποιήσουν το φόρουμ και να το απαξιώσουν γράφοντας βλακώδεις κατασκευασμένες ιστορίες και λέγοντας τα απίθανα.
Υπάρχει η πιθανότητα κάποιοι άνθρωποι πράγματι να βλέπουν κάτι και απλά να μην μπορούν να το μεταφέρουν σωστά... Όμως νομίζω ότι στην πορεία φαίνεται ποιοί πράγματι είναι ειλικρινείς και ποιοί όχι. Αν λοιπόν δεν υπάρχει αντίδραση απο την ίδια την συντονιστική ομάδα του φόρουμ... ίσως εμείς που αποτελούμε τα μέλη της θα πρέπει με κάποιο τρόπο να δείχνουμε ότι ώπα κύριοι εδω δεν είναι το πεδίο ελεύθερο να παίξετε.
Μέσα σε αυτήν την διαδικασία χρησιμοποιήθηκε και το χιούμορ με πρόθεση να προκαλέσει αντιδράσεις όπως και τις προκάλεσε. Τώρα αν η Ματίνα ήταν ειλικρινής και θεώρησε ότι προσβλήθηκε τότε ίσως θα πρέπει κάποια πράγματα να μεταφέρονται πιο προσεκτικά για να μην καίγονται τα χλωρά μαζί με τα ξερά.
Στο ελληνικό σύνταγμα υπάρχει μια παράγραφος που λέει ότι η τήρηση του παρόντος συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των ελλήνων. Και έχει την έννοια ότι όλοι οι πολίτες είναι υπεύθυνοι για την τήρησή του.
Έτσι κι εμείς ως ενεργά μέλη ενός φόρουμ που το αγαπάμε και το στηρίζουμε με την παρουσία μας προσπαθούμε να το προστατεύσουμε απο την κακοήθεια και την δολιότητα.
Τώρα αν μερικές φορές υπερβαίνουμε το όριο εντάξει καλώς να παρέμβετε. Όμως να ξέρετε ότι ο σκοπός είναι η προστασία του φόρουμ και τίποτε περισσότερο...
Φιλικά...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Απέριττος : 24-08-08 στις 20:12
Απάντηση με παράθεση