Βασικά από ότι βλέπω δε βγάζει η κουβέντα πουθενά.. Εγώ για παράδειγμα και να ήμουν σε μια συζήτηση στα μαχαιρια με κάποιον, αν έλεγε κάτι που πιστεύω θα συμφωνούσα.. αλλα δε νομίζω να είναι ο εγωισμός που σε κάνει να μην απαντάς..
Σε μια σοβαρή συζήτηση δε χωράνε εγωισμοί τέτοιου τύπου.. αν σου πει ο χειρότερος εχθρός σου ότι ο Μπούς είναι μαλάκας.. εσύ δε θα συμφωνήσεις μαζί του από εγωισμό;
Όσο για τον εθνικισμό νομίζω τα μπερδεύεις.. Εθνικισμός δεν είναι να θέλουμε να μη παραχωρήσουμε το όνομα μιας ελληνικής ονομασίας σε ένα κράτος το οποιο το χρησιμοποιεί με σκοπό την παραχάραξη της εθνικής μας ιστορίας και με απώτερο σκοπό τις βλέψεις του σε ελληνική γη!
Να θέλουμε τα δικαια για την πατρίδα μας και να πολεμάμε για αυτά.. εκτος και αν εννοείς ότι όλοι οι έλληνες και το κράτος μαζί είμαστε εθνικιστές..
Αλλα τα παλιότερα σου post που με προέτρεψες να διαβάσω δε μου απαντάνε σε αυτό που σου ζήτησα.. και ούτε ήταν το παράδειγμα που σου έδωσα για το πως θα μπορούσες να απαντήσεις ακραίο.. η αλήθεια είναι.
Είναι ένα εθνικιστικό καθεστώς και οι πολίτες στην πλειοψηφία τους ακολουθούν τις ιδέες της κυβέρνησης..
Θα ήταν πολύ πιο απλά τα πράγματα και θα με βοηθούσε να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και να δεχτώ τις προθέσεις σου ως αγαθές, αν πολύ απλά τους έκρινες και αυτούς όπως τους πρέπει.
Η ρητορική πλάνη είναι πάντως ένα εργαλείο που μάλλον εσύ χρησιμοποιείς πιο πολύ από τον akirav. Αυτό θα μπορούσες να το αντικρούσεις αν όντως έλεγες ότι ναι, το Σκοπιανικο κράτος είναι η χρήση αυγή των Βαλκανίων
και να συνέχιζες το θέμα. Αλλα όταν ανοίγεις ένα θέμα σαν αυτό, μονο και μονο για να αναδείξεις το ποσο εθνικιστικά προς εσένα φέρεται ένας χρηστης του φόρουμ, έ μάλλον κάτι δε πάει καλά ρε Λίτσα..