Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paratiritis
Καλησπέρα κι από εμένα,
Χαίρομαι που η πρώτη μου απάντηση σ' αυτό το χώρο, σχετίζεται με αυτό το σπουδαίο θέμα.
Θα συμφωνήσω με τον AVATARGR, που θεωρώ οτι προσεγγίζει πολύ σωστά το θέμα, με μία μόνο προσθήκη-συμπλήρωση μου.
Θα μπορούσαμε να δούμε ως παρατηρητή τον εαυτό αυτό-καθαυτό,
και παρατηρούμενο τον ''κοιμισμένο'' ταυτισμένο με την προσωπικότητα ευατό των προηγούμενων δευτερολέπτων.
|
περίμενα πολυ καιρό για ένα πραγματικά ενδιαφέρον θέμα για να συμμετάσχω στο Forum. ΜΠΡΑΒΟ σε αυτόν που το ξεκίνησε!!!!
Συνειδήτοτητα νομίζω οτι είναι να συνειδητοποιήσουμε τον κόσμο όπως πραγματικά είναι και όχι όπως τον βλέπουμε, γενικά να καταλαβαινουμε και να αναλύουμε τα πάντα. Οταν μας συμβαίνει κατι να μην λέμε ότι απλά ετυχε αλλα να δούμε τι κρύβεται πισω απο την σύμπτωση και γιατι συνεβει εκεινη την στιγμή σε εκεινο το μέρος. Ενα αλλα σημαντικό κομματι ειναι η συνειδητοποίηση των ονείρων μας και ο ρόλος τους στην ζωη μας.
¨οταν αρχίσουμε και καταλαβαίνουμε ένα μικρο μέρος των όσων αναφερα παραπάνω τότε πιστεύω ότι το μυστήριο της ζωής θα αρχίσει σιγά σιγά να ξεθολώνει και να μας φανερώνει τα μυστικα του. Γιατί τελικά η ζωή ειναι πολυ πιο απλή απο οτι πιστεύουμε απλα τα πιστεύω μας, οι εγωισμοί μας δεν μας αφήνουν να την κοιτάξουμε πραγματικα και να λάβουμε τα μηνύματα που μας στέλνει κάθε μέρα.
Και παλι ΜΠΡΑΒΟ σε αυτόν που σκέφτηκε το θεμα