Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-11-08, 11:58
Το avatar του χρήστη the_black_planet
the_black_planet Ο χρήστης the_black_planet δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Καλαματα
Προεπιλογή

Όντως φίλε ΑΙΝΕΙΑΝ06,μέχρι στιγμής νομίζω ότι δεν έχει τεκμηριωθεί ότι όντως γινόταν αυτό το πράγμα.Ανήκει στο χώρο των θρύλων.Αν κάνω λάθος διορθώστε με.Και ευτυχώς φίλε μου εδώ μέσα τουλάχιστον κανείς δεν υποστήριξε αυτές τις πρακτικές!Πάντως ήταν εξόχως εύστοχο αυτό που είπες ότι ο πραγματικός λόγος που κάποιοι ρατσιστές επιθυμούν τέτοιες πρακτικές είναι για να μην ξοδεύονται λεφτά στο κοινωνικό κράτος,δηλαδή στην ουσία για να αποφύγουν τους φόρους.Αυτή είναι η ουσία,η πραγατική αιτία,όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές.Δυστυχώς στην σημερινή κοινωνία,όσο και αν υπάρχει αναμφισβήτητα μια πρόοδος σε σχέση με παλαιότερα,ο κοινωνικός ρατσισμός προς τις ομάδες που αναφέρει η αγαπητή Νηρηίδα παραμένει.Ακόμα και αν ο περισσότερος κόσμος έχει συνειδητοποιήσει πλέον ότι είναι ηλίθιο να χλευάζει αυτούς τους ανθρώπους,και πάλι τους αντιμετωπίζει σαν κάτι ξένο.Πχ δύσκολα αυτοί οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με άτομα άλλου φύλου.Ευτυχώς στην Αγγλία τουλάχιστον που ζούσα τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα!Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα τουλάχιστον αυτό δεν βλέπω εύκολα να αλλάζει στο μέλλον,απαιτείτε μια σημαντική εξέλιξη του ανθρώπινου πνεύματος ώστε να ξεπεράσει όλες αυτές τις προκαταλήψεις γιατί ο φόβος για το ξένο και άγνωστο σε μας είναι βαθειά ριζωμένος σε κάθε άνθρωπο,και αυτό στην χώρα μας με την υπάρχουσα έλλειψη παιδείας είναι ακόμα πιο έντονο.Οπότε για πολύ καιρό ακόμα πολλοί άνθρωποι θα συνεχίσουν να έχουν τέτοιες αντιλήψεις.Εμείς που έχουμε διαφορετική άποψη έχουμε το χρέος να αντισταθούμε στα σχέδια τους!Τέλος θέλω να πω και εγώ ότι συμφωνώ με την άποψη της Νηρηίδας(δεν το κάνω επίτηδες επειδή συμφώνησες εσύ μαζί μου πριν ) που διαχωρίζει την ψυχή από το γονιδίωμα!Σε αυτή την άποψη έχω καταλήξει πλέον μετά από χρόνια έρευνας και αυτό συνεπάγεται κι όλας από την άποψη του Τάκη Παπαδόπουλου με την οποία τάκτηκα υπέρ πριν.Τα ψυχικά χαρακτηριστικά ΔΕΝ είναι κληρονομικά και δεν έχουν σχέση με το γονιδίωμα!(ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση δεν νομίζετε; )

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη the_black_planet : 10-11-08 στις 12:02
Απάντηση με παράθεση