m_airy η εμπειρια σου μου θυμισε μια παρομοια δικη μου πριν απο 4 χρονια περιπου.αυτο που επαθα δεν ειναι σπανιο,αφου εχω ακουσει απο αρκετο κοσμο να μου περιγραφει την ιδια εμπειρια,η οποια ειναι γνωστη και με το ονομα <<μορα>>
ενω λαγοκοιμομουν ανασκελα,ενιωσα ξαφνικα ενα τεραστιο βαρος να με πιεζει.τοτε ξυπνησα εντελως και διαπιστωσα οτι δεν μπορουσα να κινηθω,αλλα ουτε και να μιλησω.αντιλαμβανομουν ομως το περιβαλλον κανονικα.τρομοκρατηθηκα,νομιζα οτι σβηνω.στην προσπαθεια μου να φωναξω,καταφερα και εβγαλα μουγκρητα και ετσι καποιοι με ακουσαν και με σκουντηξαν(λεω καποιοι διοτι ημουν στο στρατο τοτε).με το σκουντηγμα αυτο,μπορεσα να <<ξεκολλησω>>απο αυτην την φρικτη κατασταση που βρισκομουν.να φανταστεις,οταν ακουγα τα βηματα του φανταρου που ερχοταν να με βοηθησει,ηδη αρχισα να αισθανομαι ψυχολογικη ανακουφιση.
απο τοτε,την ιδια εμπειρια εχω ζησει αλλες 2 φορες,αλλα πιο ανωδυνα.το φαινομενο αυτο το καταπολεμησα,λεγοντας απλως το...πατερ υμων!!ετσι μου ειπαν,αυτο εκανα και ...επιασε τοπο.
τελος παντων,απαντηση για το περι τινος προκειται δεν εχω.θα σου δωσω 2 ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ εκδοχες
1.μεταφυσικη:κατι κακο με επισκευτηκε εκεινη την ωρα και θελησε να με πειραξει
2.λογικη:κοιμομουν και ξυπνησα,αλλα οχι ολοκληρος.ειχε ξυπνησει δηλαδη ενα μερος του εγκεφαλου μου,αλλα οχι αυτο που δινει την κινηση και την ομιλια.
αν κατσεις και το επεξεργαστεις λογικα και μεταφυσικα,θα βρεις πολλες ακομη θεωριες που θα μπορουσαν να εξηγησουν την εμπειρια σου
οσο για το <<πατερ υμων>>το εξηγω ως εξης:στην πρωτη περιπτωση οτι η προσευχη εδιωξε το κακο,στην δευτερη περιπτωση οτι λειτουργησε υποσυνειδητα και με ξυπνησε.
υγ.τα ατυχηματα που λες,μαλλον συμπτωση θα ειναι.