Παράθεση:
Φίλε OANNHSEA δώσε μου σε παρακαλώ το λινκ που έχεις γράψει για τον Πίρι Ρέις.Άντε φαντάζομαι ότι το έκανες σε παγκόσμια αποκλειστικότητα γιατί εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει πουθενά διάψευση...
|
Παγκόσμια αποκλειστικότητα δεν είναι the_black_planet...
Απλά δεν το έχεις ψάξει το θέμα αρκετά και βασίζεται στα αναμασημένα ψεύδη των παραμυθάδων και των άλλων που επίσης δεν το έχουν ψάξει και βασίζονται και αυτοί στα ψέματα των παραμυθάδων...
http://www.metafysiko.gr/forum/showt...8&page=4&pp=10
Από πόστ Νο33...
Παράθεση:
αλλά, έχω απορία..
γιατί άραγε ο ΛΟΝΚΟ ΚΙΛΑΠΑΝ να έγραψε όλα αυτά..
|
Το χρήμα να ρέει... Υπάρχουν φυσικά και τα ψυχολογικά προβλήματα...
Για παράδειγμα έβαλα τις ονομασίες των νήσων (και όχι μόνο της Χιλής...)
Τώρα βέβαια πως το Chile - Tσιλι στην ελληνική - έγινε φυλή μόνο με μεγάλη φαντασία μπορεί κανείς να το αντιληφθεί...
Το ίδιο γίνεται με τα ονόματα των συστάδων νήσων...
Πολυνησία, Μελανησία, Μικρονησία...
Για ψάξτε να δείτε ποιά χρονολογία αποικίστηκαν αυτά τα νησιά και ύστερα μπορείτε να μου εξηγήσετε και εμένα πως είχαν την ονομασία από τους Έλληνες... Κάπου 1000 χρόνια μετά άρχισαν τα νησιά να δέχονται κατοίκους με τον μεγάλο θαλάσσιο αποικισμό... 1000 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!
Άρα... Μόλις έφταναν σε κάποιο νησί οι άποικοι έβλεπαν μία πινακίδα που έγραφε: Εδώ είναι Μελανησία σε άπταιστα αρχαία ελληνικά....
Και από κάτω: έχω και κότερο, πάμε μιά βόλτα...
Παράθεση:
που άραγε έμαθε για τους αρχαίους Σπαρτιάτες? και πώς έχουν τα ονόματα, στα έπη τους οι Αραουκανοί?
|
Μα όπως και το Τσίλι έγινε Φυλή...
Να παίξω με λέξεις στα Σουαχίλι και της γλώσσας των Αβορίγινων να δούμε πόσο Έλληνες είναι;;; Μη σου πω ότι μπορώ να κάνω Έλληνες και τους Πυγμιαίους...
Παράθεση:
όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δυνατόν στη ζούγκλα να μαθαίνουν οι άνθρωποι αρχαία και μάλιστα για την Σπάρτη..
|
Μάλιστα...
Ενώ αυτή την στιγμή έχουμε βρει:
Α) Γραφή... Οι Έλληνες εκείνη την εποχή γνώριζαν την γραφή - δεν θα την είχαν μεταδώσει στους ιθαγενείς ή καλύτερα στους απογόνους τους;;;
Β) Μέταλλο, Οι Έλληνες γνώριζαν και το σίδηρο και γενικά την μεταλλουργία - δεν θα την είχαν μεταδώσει;;; Η νότιος Αμερική είναι πλούσια σε μέταλλα...
Απλώς διάβασε το πότε οι ιθαγενείς ανακάλυψαν τα μέταλλα. Και φυσικά αυτές είναι ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ από τάφους και ανασκαφές...
Γ) Μήπως ανακαλύψαμε στις ανασκαφές των πόλεων αυτών κάτι που να πλησιάζει στην αρχαία Ελλάδα; Όχι βέβαια... Γιατί;;;
Αποκαλυψη: γιατί απλά δεν ξέρετε την ιστορία των Αραουκάνων - οι Αραουκάνοι εγκαταστάθηκαν εκεί που βρίσκονται σήμερα ή καλύτερα στους χρόνους εύρεσης τους μετά από ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ...
To be continued