Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OANNHSEA
ΑΧΑ!!!!
Εδώ λοιπόν προκύπτουν οι εξής ορθές ερωτήσεις:
α) Δεν έχεις βιβλίο για τους Αραουκανούς ή για τους υπόλοιπους ιθαγενείς ινδιάνους;
β) Εάν δεν έχεις πως είσαι τόσο σίγουρος ότι ο μίστερ παραψυχολογία λέει την αλήθεια - βασίζεσαι μόνο στα λόγια του και στο βιβλίο του;
γ) Θα ζητούσες βιβλίο εάν εγώ δεν έγραφα τις λογικές αντιρρήσεις μου;
δ) Θα ζητούσες βιβλίο εάν εγώ δεν έγραφα "ξέρετε την ιστορία των Αραουκάνων";
ε) Και εν τέλει: θα ζητούσες ποτέ βιβλίο εάν ο κύκλος των συζητητών ήταν μόνο από "ένθερμους" που πιστεύουν ότι μέχρι και οι Αϊνού στην Ιαπωνία είναι Έλληνες;;;
Και οι επόμενες ερωτήσεις:
1) Είσαι έτοιμος να δεχτείς τα γραφόμενα ενός βιβλίου που πάει κόντρα σε αυτά που έχεις ήδη διαβάσει;
2) Είσαι έτοιμος να πιστέψεις ότι ο άνθρωπος (ή οι άνθρωποι) που έγραψαν το βιβλίο για την ιστορία των Αραουκάνων είναι ιστορικοί και όχι "άνθρωποι σκοτεινών κυκλωμάτων που θέλουν να καταστρέψουν την πραγματική ιστορία των Ελλήνων";
3) Με πόσα βιβλία ή με ποιές αρχαιολογικές αποδείξεις μπορείς να πειστείς ότι τα γραφόμενα του μίστερ παραψυχολογία είναι λανθασμένα;
4) Οι χρονολογίες έχουν κάποια βάση; Ένα βιβλίο του 1963 μπορεί να είναι αληθές ή ένα βιβλίο του 1995 μπορεί να είναι ψευδές;
|
αν μπορείς να με διευκολύνεις για την καλή ροή της συζήτησης, πού?, εγώ δήλωσα οτι έχω ''κατεβάσει'' τις βιβλιοθήκες του πλανήτη περί της ιστορίας των Αραουκανών?
εσύ όμως δεν απάντησες σε μία τόσο απλή ερώτηση..
ποιό βιβλίο προτείνεις?
ξεκίνησα το θέμα γράφοντας οτι θέλω να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για την προέλευση-σχέση με τους αρχαίους Ελληνες..
τίποτα παραπάνω.. αν εσύ έβγαλες άλλο συμπέρασμα, ξαναδιάβασέ το απο την αρχή..
και όσο για το τί είμαι έτοιμος να πιστέψω, ασφαλώς σου το έχω ξεκαθαρίσει με προσωπικό μήνυμα που σου έστειλα..
όπως κι εσύ, αναζητώ απαντήσεις-αποδείξεις..
τελικά κατάλαβες τίποτα απο αυτά που σου έγραφα?
κρίμα..