Θέμα: αποψε
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-11-08, 21:27
Το avatar του χρήστη ELPINIKI
ELPINIKI Ο χρήστης ELPINIKI δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από no slave
βρε συ ελπινικη,με ξαφνιαζεις

αρχικα να σου πω οτι δεν ειμαι απολυτος(σε παραπεμπω στην υπογραφη μου).επειτα να σου πω οτι δεν θεωρω αναγκαστικα αυτες τις 2 εκδοχες που εδωσα,σαν απαντηση του φαινομενου.μπορει να συναιβει το οτιδηποτε που εχω η δεν εχω φανταστει ακομη.

για την πιεση του στρατου δεν αμφιβαλλω.ομως μου εχει ξανασυμβει πολυ αργοτερα, οταν και βρισκομουν σπιτι.εχει συμβει και σε φιλο μου,οπως και σε συγκενικο μου προσωπο.γενικοτερα,εχει συμβει σε πολλα ατομα,αφου η εννοια <<μορα>>κυκλοφορει.

δεν ξερω τι πραγματικα ειναι.απλα μου την εφερε στο μυαλο η εμπειρια της φιλης που ανοιξε το θεμα.ουτε με απασχολει ιδιαιτερα,να σου πω την αληθεια.αν ηταν θα ημουν εγω πρωτος που θα ανοιγα το θεμα

αυτα
βρε... γνωριζω το φαινομενο "μορα" και το αποδεχομαι...αν και η "μορα" δεν εμφανιζεται μια δυο φορες και αυτο ηταν...
η κριση πανικου ειναι συχνο φαινομενο και συμβαινει σε πολλους ανθρωπους,
η κριση πανικου ειναι σημειο αγχους που οπως γνωριζεις στις μερες μας υπαρχει μπολικο!
θελω να τονισω απλα, πως σε τετοιες καταστασεις καλο ειναι πρωτα να αποκλεισουμε τους ψυχοσωματικους παραγοντες και τα τυχον προβληματα υγειας που μπορει το ατομο να εχει και να μην γνωριζει και επειτα... συνεχιζουμε την ερευνα μας
Απάντηση με παράθεση