Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ELPINIKI
Γεια σου και εσενα!
ξερεις, το θεμα δεν ειναι να μπεις να γραψεις κατι που θεωρεις ως μεταφυσικη εμπειρια και απλα μετα να εξαφανιστεις...
δεν ξερω αν με καταλαβαινεις...συνηθως δεν αναγνωριζουμε οτι μπορει να μας συμβαινει κατι λ.χ. εντελως ψυχοσωματικο αλλα εμεις προσπαθουμε να του αποδωσουμε "μεταφυσικη σημασια", την ειχα πατησει και εγω ετσι...
για ενα διαστημα 6 μηνων, μπορει και παραπανω, υπεφερα απο προσβολες πανικου που ομως πιστευα οτι ηταν κακη ενεργεια - ματι το οποιο με επηρεαζε σε σημειο που να τηλεφωνω συχνα καθε τρεις μερες για να με ξεματιαζουν...το αστειο ηταν οτι γινομουν καλα μετα το τηλεφωνημα...  ημουν σιγουρη οτι ηταν ματι, ρωτησα ομως την ψυχολογο της σχολης μου και αφου μου εκανε καποιες ερωτησεις μου ειπε την δικη της αποψη.
οι προσβολες πανικου μειωθηκαν βεβαια αργοτερα αλλα εγω δεν ξαναπηρα τηλ. και διαπιστωσα οτι δεν αλλαξε η διαρκεια της κρισης πανικου...ηταν ιδια με η χωρις το τηλεφωνημα! 
|
Ααχαχαχαχ,δεν το πιστευω....εκανα το ιδιο ακριβως πραγμα!!!Σε πανελληνιες και σε δυσκολες εξεταστικες περιοδους στην νομικη,επαιρνα την μανα μου και την γιαγια μου να με ξεματιασουν με...λαδι.Ηταν τοση η πιστη που ειχα στο ξεματιασμα ωστε να εχω ερθει σε συγκρουση με ατομα που το αμφισβητουσαν...
Τελικα,μετα παο ψαξιμο και με την βοηθεια του φιλου που προαναφερω καταλαβα οτι ηταν κρισεις πανικου...Ενα φαινομενο κοινοτυπο πλεον στην πλειοψηφια των συγχρονων ανθρωπων.