ετσι λοιπον φιλε Tsipakos θα σου απαντησω με την σειρα,αφου πλεον πηρες μια ιδεα για τις αποψεις μου.
1.ζηταω δημοσια συγνωμη για τον χαρακτηρισμο <<ψυχοπαθης>>στον εν λογω τεχνιτη
2.τεχνη μπορει να κανει ο οποισδηποτε που εχει το ταλεντο.εθεσα πριν τα προσωπικα μου κριτιρια για το τι ακριβως θεωρω τεχνη.αν διαφωνεις η εστω εχεις να συμπληρωσεις κατι,θα χαρω πολυ να το συζητησουμε.ετσι λοιπον,ανεξαρτητα αν καποιος ειναι ψυχοπαθς,gay,δολοφονος,διανοια η κουτορνιθι,σιγουρα μπορει να παραγει τεχνη.ταλεντο θελει μονο
3.καταρχην να σου πω οτι εχω καλλιτεχνικες ανυσηχιες γενικοτερα,αλλα δυστηχως η ελλειψη ταλεντου με απομονωνει απο το ευρυ κοινο.
το οτι ο Χριστος ειναι <<διασημος>>δεν δινει κανενα δικαιωμα σε κανεναν να τον προσβαλλει ουτε Εκεινον αλλα ουτε και τους πιστους του.βεβαια το ιδιο ισχυει για ολες τις θρησκειες,ακομη και για τον διαβολο.και λεω τωρα εγω...αφου δεν σε νοιαζει αν θα προσβαλλεις η οχι,τουλαχιστον φτιαξε κατι της προκοπης,μην παιζεις με την νοημοσυνη μας.βεβαια ο ιδιος μαλλον θα μου απαντουσε οτι ειμαι ρηχος,η αδυνατω να αντιληφθω.τι να πω,μπορει να ειναι και ετσι,αφου υπογραφω(και μου θυμιζεις ορθα)περι απολυτοτητας.τελος,δεν υπαρχει κανενας κανονας που να λεει οτι το ο,τι διασημο μπορουμε να το προσβαλλουμε μεσω της τεχνης ενω το ασημο(συγγενικο προσωπο)οχι.
4.μπορει ο καθενας να εχει τον δικο του τροπο εκφρασης,ειτε ειναι χυδαιος,ειτε ευγενικος,ειτε ρομαντικος κ.ο.κ.να υποστει ομως και τις αναλογες συνεπειες.ο νομος δεν λεει οτι δεν μπορεις να κλεψεις.λεει οτι αν κλεψεις,θα τιμωρηθεις.σε αφηνει ελευθερο να επιλεξεις.και σε ρωτω.ο καλλιτεχνης εκφραστηκε με τον δικο του τροπο,εγω δεν εχω το δικαιωμα να εκφραστω αντιστοιχα?η μηπως αν εκφραζομαι μεσω της <<τεχνης>>τοτε βρισκομαι στο απυροβλητο?
να ενα λινκ που μου παρεθεσε ο συνομιλητης μου και τον ευχαριστω πολυ.τα σχολια δικα σας.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid...d=147138&ct=34