Θέμα: Vampires
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-01-09, 12:52
Το avatar του χρήστη melian
melian Ο χρήστης melian δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Αγαπητή Mirella,
θα συμφωνήσω κι εγώ με τη Νηρηίδα. Δεν νομίζω ο Radzoor να μίλησε με κάποιον που ισχυρίζεται ότι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τα πλάσματα της λαογραφίας. Σύμφωνα μάλιστα με τους περισσότερους θρύλους, οι περισσότεροι βρυκόλακες δεν έχουν νοημοσύνη αλλά λειτουργούν ενστικτωδώς.
Προφανώς η συγκεκριμένη περίπτωση σχετίζεται με ψυχικά βαμπίρ ή ανθρώπους που ενδέχεται να ανήκουν σε κάποια μυστικά τάγματα βαμπίρ.

Κάποτε είχα μιλήσει κι εγώ σε ένα chat room με έναν άνθρωπο που ισχυριζόταν ότι είναι ψυχικός βρυκόλακας. Μου είπε ότι είναι θνητός απλά είχε κάποιες ανεπτυγμένες ικανότητες, όπως μπορούσε να κάνει πολύ εύκολα αστρικά ταξίδια και να διαβάζει τη σκέψη αυτών που ήταν κοντά του. Δεν είχε βέβαια ανάγκη από αίμα, αλλά τρεφόταν με το life force των ανθρώπων που βρίσκονταν δίπλα του. Τεσπα δεν ξέρω αν μου έλεγε αλήθεια, αλλά σίγουρα ο τρόπος που μου μιλούσε ήταν εξαιρετικά καθηλωτικός σε βαθμό που κι εγώ άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως λέει αλήθεια. Κάποια στιγμή δεν σας κρύβω ότι φοβήθηκα μην μπλέξω και διέκοψα όσο πιο ευγενικά γινόταν τη συζήτηση. Τις επόμενες ημέρες ομολογώ ότι ήμουν ιδιαίτερα ανήσυχη. Θέλω να πω λοιπόν ότι δεν είχε σημασία αν αυτός ο άνδρας ήταν ή όχι βρυκόλακας, αλλά σημασία είχε ο τρόπος που μου μιλούσε και τα όσα μου έλεγε, πράγματα τα οποία με έβαλλαν σε σκέψεις. Καμιά φορά όταν είμαστε φοβισμένοι δεν μπορούμε να δούμε καθαρά τι γίνεται ή ερμηνεύουμε τα σημάδια με βάση τον φόβο μας.

"Μη διδάσκεις τίποτα, αφού έχεις ακόμα να μάθεις τα πάντα." - Fernando Pessoa

-------------------------------------

WordsToCount

FantasyGate

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη melian : 15-01-09 στις 12:53
Απάντηση με παράθεση