Παιδιά αυτό είναι το 2ο μου μήνυμα εδώ και για να μην ανακατέψω δύο άσχετα θέματα αποφάσισα να γράψω ένα καινούργιο.
Το πρόβλημα μου είναι το εξής:
Πολλές φορές αισθάνομαι οτι δεν ανήκω εδώ, στο παρόν, αλλά οτι θα ήθελα πάρα πολύ να βρίσκομαι σε μια άλλη εποχή παρελθοντική, όπως την δεκαετία του '80. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς πως το νιώθω οτιδήποτε και αν ακούω που έχει σχέση με εκείνη την εποχή μου προκαλεί πολύ έντονα συναισθήματα σαν να την έχω ζησει ξανά και να έχω περάσει πολλές έντονες στιγμές εκεί. Κανένα ενδιαφέρον δεν μου προξενεί το μέλλον η πρόοδος της τεχνολογίας και η εξέλιξη. Κάτι σαν να ανήκω στο παρελθόν

Δεν είναι απλά οτι μου αρέσει το παλιό το retro κ.λ.π., είναι κάτι πολύ ποιο δυνατό και έντονο που δεν μπορώ να το εξηγήσω και να σας το περιγράψω. Το ερώτημα μου είναι:
1) Υπάρχει ίσως κάποιος τρόπος μέσω αστρικού ταξιδιού , αυτοΰπνωσης, εξωσωματικής εμπειρίας να επιστρέψω σε εκείνη την εποχή, σαν ένα πνευματικό ταξίδι στον χρόνο?
2) Μήπως νιώθω τόσο έντονα οτι δεν ανήκω εδώ γιατί ενδεχομένος σε προηγούμενη μου ζωή έζησα εκεί?
3) Αν υπάρχει μετενσάρκωση, ο άνθρωπος μπορεί να επιλέξει να γεννηθεί ξανα σε χρόνο παρελθοντικό? Κι αν ναι, με αυτούς που είναι εδώ στο Τώρα τι συμβαίνει?
Ξέρω οτι ακούγονται πολύ παράξενες οι ερωτήσεις μου και λίγο γελοίες αλλά το σκέφτομαι πολύ καιρό. Συγνώμη αν σας ζάλισα με όλα αυτά.