Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-01-09, 05:46
Το avatar του χρήστη Mirella_S
Mirella_S Ο χρήστης Mirella_S δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Athens-Greece
Προεπιλογή

Δεν γνωριζω, το εχω ψαξει αλλα δεν κατεληξα πουθενα.
Σε συγκινει η δεκαετια του '80, οι λογοι μπορει να ειναι δεκαδες.
Δεν γνωριζω εαν η ψυχη-σε περιπτωση θανατου φυσικα- μπορει να επιλεξει το που και ποτε θα μετενσαρκωθει, θα αναφερθω ομως σε εμενα.
Απο μικρη με συγκινουσε σπιστευτα η Ρωσια.
Ανοιγα οπου εβρισκα βιβλια με κυριλλικο αλφαβητο.
Φυσικα δεν καταλαβαινα λεξη, ομως καθομουν και τα κοιτουσα με τις ωρες.
Και οποτε εβλεπα τοπια της Ρωσιας, δακρυα μου ανεβαιναν στα ματια.
Τυχαιο????Ισως!
Εκεινο παντως που ειναι "τρελλο" εαν κατσει καποιος και το φιλοσοφησει ειναι το εξης:
Εαν δεχθουμε πως η ψυχη ανακυκλωνεται, πως μετενσαρκωνεται, πως επιλεγει το ποτε και που θα ξαναγεννηθει, τοτε για ολους μας, σε καποιο μερος αυτου του πλανητη υπαρχει ο ταφος μας, που μεσα σε αυτον μπηκε το σωμα μας, απομειναρι της προηγουμενης ζωης μας!!!
Δεν γνωριζω ποσοι θυμουνται μια μαρτυρια καποιου ελληνα, αρχες της δεκαετιας του '90, που ελεγε πως ζουσε στην Ολλανδια στην προηγουμενη ζωη του και που παιζοντας μικρο παιδακι επεσε και πνιγηκε σε καποιο καναλι.
Για τον λογο αυτο επισκεφθηκε με καποιους φιλους του την συγκεκριμενη ολλανδικη πολη, ΗΞΕΡΕ χωρις να εχει ξαναπαει ποτέ ολους τους δρομους και τα σοκακια, εφτασε εξω απο το πατρικο του και ΕΙΔΕ περιμενοντας ωρες ατελειωτες απ' εξω τους γερασμενους γονεις του να μπαινοβγαινουν!!!!!
ΔΕΝ πλησιασε ομως ποτέ να τους μιλησει!
Θυμαμαι ακομη τα λογια του οταν ειπε: "Να πλησιαζα να πω τι????Γεια σας ειμαι το παιδι σας που πνιγηκε στο καναλι?????Σε ποιο τρελλαδικο θα με εκλειναν μετα????Ποιος θα ηταν δυνατον να με πιστεψει????"
Ετσι σιωπησε και εκανε μεταβολη γυριζοντας πισω στην Ελλαδα.
Ο ιδιος αυτος ανθρωπος ο οποιος ειχε ασχοληθει εξαιρετικα με θεματα μετεμψυχωσης, ειχε αναφερει πως η ψυχη, οταν επιλεξει με δικη της βουληση να μετενσαρκωθει, αποβαλει καθε μνημη της οποιας προηγουμενης ζωης ειχε.
Καποιες φορες ομως (συμφωνα παντα με αυτην την θεωρια), ειναι δυνατον, καποια μικρα "κομματια" μνημης, ασημαντα ή μη, να παραμεινουν, να μην διαγραφουν και να συνοδευσουν την ψυχη στην ξαναγεννηση της.
Παραδειγματα ανθρωπων, οπως μια αμερικανιδα, η οποια ελεγε στον αντρα της πως ειχε ξαναζησει στην ναζιστικη Γερμανια, πως ηταν γερμανοεβραια και πως θανατωθηκε σε τρατοπεδο συγκεντρωσης.
Μαλιστα του μιλουσε γερμανικα, χωρις ποτέ στην τωρινη της ζωη να εχει διδαχθει αυτην την γλωσσα, ή να εχει ποτέ επισκεφθει την Γερμανια!
Δεν ξερω ποσοι θα συμφωνησουν με αυτο που θα γραψω ομως εχω καταληξει στο εξης συμπερασμα.
Εαν η ψυχη εχει την ελευθερη βουληση να ξαναγεννηθει ή οχι, τοτε οι ψυχες που το επλεγουν ειναι ψυχες ανθρωπων που πεθαναν με βιαιο τροπο, ανθρωποι δηλαδη που δεν περιμεναν πως θα πεθανουν, ατομα που ο θανατος τους επηλθε βιαια ή εντελως ξαφνικα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mirella_S : 30-01-09 στις 06:10
Απάντηση με παράθεση