Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-03-09, 15:35
Το avatar του χρήστη LuX
LuX Ο χρήστης LuX δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από paul
Που είναι οι προσκλήσεις λουξ? Δεν έλαβα τπτ....

Καλή σας επιτυχία, όλοι θέλουν να αλλάξουν το κόσμο στην αρχή, όλοι κατακάθονται όταν δουν την πραγματικότητα. Ωστόσο αυτή η αρχική προσπάθεια είναι που επιφέρει την όποια βελτίωση στον εκάστοτε χώρο της κοινωνικής δομής μας.

Ελπίζω εσείς να κάνετε περισσότερες διαφορές από όσες παρόμοιες δράσεις είδαμε τα τελευταία 10 χρόνια.

Πάντως γιατί μόνο μέλη βλέπουν τα ποστ σας?
φίλε μου Παύλε
έστειλα προσκλήσεις από χθες , εσένα ειδικά σε αυτό το μεΪλ που βλέπω ....
ΔΕΝ έστειλα μόνο επειδή σκόπευα να το κάνω σήμερα , στον ΚΑΝΕ το μπιζέλι και τον τσιλοφ , αλλά αφού το θέμα πήρε δημοσιότητα ισχύει ανοικτή πρόσκληση για όλους.
Ο Νίκος (solon) είναι ήδη μέλος του Κυκεώνα !
ελπίζω να δούμε και τους υπόλοιπους .

όσον αφορά τη σημείωση που κανεις για τα μέλη , η πόρτα είναι ανοικτή και μπορεί κανείς να δει τα πρόσφατα νέα δια μέσου των καταχωρήσεων όπερ και τι γίνεται πίσω από αυτή , με λίγα λόγια το χωλ είναι ανοικτό (για να χρησιμοποιήσω δική σου ορολογία )

εεε άμα θέλει τώρα να παει wc , κουζίνα η στα ενδότερα θα πρέπει να γραφτεί ως μέλος , δεν είναι κάτι το τρομερό η το χρονοβόρο....

όπως όλα τα κοινωνικά δίκτυα έτσι και ο Κυκεώνας οφείλει να προφυλάσσει όσο μπορεί τα μέλη του . (στο facebook δε μπορείς να δεις ούτε την αρχική αν δεν γραφτείς ως μέλος ) και αυτό διότι πολλά απ τα μέλη του Κυκεώνα δημοσιεύουν τα πραγματικά τους ονόματα τα κινητά τους η τις φωτογραφίες τους .
άλλος σημαντικός λόγος δεν υπάρχει ....

να υπενθυμίσω πως ο μόνος ΟΡ(κ)ΟΣ που υφίσταται και είναι ορατός και στους επισκέπτες αφού βρίσκεται στην αρχική σελίδα είναι ο σεβασμός και η αρωγή προς τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας μας, αφού όπως είναι κατανοητό οτιδήποτε προσβλητικό η άνομο προς τα μέλη η το γενικό σύνολο θα αποπέμπεται δια εξοστρακισμού χωρίς συμβούλια και συνελεύσεις .

Τέλος, νομίζω πως ο κόσμος αλλάζει από μόνος του , εμείς απλά προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα λόγω συγκυριών ....
αυτά προς το παρόν .

αν έχεις άλλες απορίες εσύ η κάποιος άλλος απ το φορουμ ....ειμαι στη διάθεση σας , πάντα .