Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OANNHSEA
Πρώτον, ένας σύγχρονος χάρτης μπορεί να δείξει ότι το απόσπασμα δεν έχει κανένα κοινό σημείο με την πραγματικότητα...
|
Θα ήθελα το επιχείρημα πάνω σε αυτό που λες.Σίγουρα διάβασες το κείμενο;
Παράθεση:
Δεύτερον, το πιθανότερο είναι να γνωρίζανε τις Αζόρες οι Καρχηδόνιοι και με αυτό να δημιουργήθηκε η όλη ιστορία. Ακόμα όμως και με τους καλύτερους ανέμους δεν φτάνεις στις Αζόρες σε 5 ημέρες με τα πλοία που διέθεταν τότε...
|
Σίγουρα το διάβασες;
Παράθεση:
Τρίτον, θα πρέπει μετά από τόσα χρόνια και τόσο ψάξιμο από όλους τους πίστεύοντες να είχε βρεθεί ένα ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ εύρημα... Ε λοιπόν δεν έχει βρεθεί τίποτα...
|
Αυτό δεν το ξέρουμε.
Παράθεση:
Από την άλλη βέβαια οι ιστορίες των Βίκινγκς για την Winland έχουν τεκμηριωθεί ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ!!!!!
|
Είσαι σίγουρος για αυτό;
Σε ποια περιοχή ανήκει αυτή η ονομασία;
Παράθεση:
Ξέχασα να ρωτήσω: η μετάφραση από που είναι;
|
Από μεταφρασμένο κείμενο στο διαδύκτιο διασταυρωμένο από τρεις καθηγητές αρχαίων, άγνωστοι μεταξύ τους.
Παράθεση:
Από την άλλη βέβαια, odontas, εφόσον είσαι τόσο σίγουρος θα πρέπει να έχεις μελετήσει την διαδρομή.
Περιμένουμε τις μαθηματικές αποδείξεις επί τούτου...
|
Από τη φύση μου είμαι ανύσηχο άτομο και με πολλές απορίες.Ψάχνω για τα πάντα χωρίς δογματισμό.Πιστεύω πως με τα παραπάνω έδωσα αρκετά στοιχεία για να καταλάβουμε, και πρώτος εγώ, εάν υφίσταται κάποιο ταξίδι.Υπάρχουν πολλές παράμετροι που θέλουν έλεγχο.Το σωστό είναι να γίνει ξεχωριστά από τον κάθε ένα για ασφαλή συμπεράσματα.Όσοι λοιπόν είναι ανύσηχοι και απορημένοι μπορούν να διαβάσουν και να διασταυρώσουν τα παραπάνω.Η πηγή εξάλου δεν νομίζω πως τίθεται υπό αμφισβήτηση.Αρχαίο κείμενο είναι και από σημαντικό συγγραφέα.