Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DTomGR
O στόχος μου αυτή τι στιγμή δεν είναι να επιτύχω μια Α.Π. ... εγώ θέλω πλεων να ακούσω ώριμα πράγματα απο ανθρώπους που έχουν να καταθέσουν στοιχεια.... με επιχειρήματα....
Δε νομίζω αυτό που επιτιχάνεις να είναι Α.Π. ... με τα όσα διαβάζω...κάνεις χρήση πραγμάτων ... τελετουργιών κλπ... για να προβείς σε αυτό το αποτέλεσμα που βιώνεις... και σίγουρα οι λόγοι που το κάνεις δεν είναι για να απαντήσεις στα μεγάλα μυστίρια...ούτε τα χρήματα ....ουτε η δόξα...ούτε οι σχέσεις.....έχουν αξία πάνω σε αυτο το επίπεδο που ζούμε....
Υ.Γ.: Σκέφτικες ποτέ αν η θέληση σου (η προφητεία που είδες.... ) ,την έκανε πραγματικότητα ;
Επίσης.... και ένα μόνο χάπι... μπορεί να σε παραλλήσει....να παραλλήσει τον εγγέφαλο σου και να σε κάνει να είσαι φυτό.... ένα οργανικό υλικό φτιαγμένο απο τον άνθρωπο... το οποίο θα σε κάνει να "βλέπεις" τα πάντα... όχι όμως την αλήθεια....
|
Λοιπον δεν θα θυμωσω με τα απαραδεκτα που διαβαζω,διοτι αλλωστε δεν με γνωριζεις και ειναι φυσιολογικο να βγαζεις σαν ανθρωπος τα συμπερασματα σου.
Εγω εδω ειμαι να μοιραστω τις παραξενες εμπειριες μου με ατομα που τις εχουν ζησει,για να βγαλουμε μια ακρη,και να επωφεληθουμε σε κατι που θελουμε να πετυχουμε.
Τελετουργια δεν εχω κανει ποτε.Ουτε χρηση πραγματων.
Ποτε δεν ειχα λογο να πετυχω κατι παρομοιο,ουτε ειχα ιδεα για το συμβαινει.Οταν ομως διαβασα στο ιντερνετ πως ειναι φαινομενο που συμβαινει και σε αλλα ατομα,απλως ηθελα να μαθω περισσοτερα γυρω απ το θεμα.
Οσες ''προφητειες'' εχω δει ειναι μικροπραγματα της καθημερινης ζωης,που και να μην γινονταν λιγο θα με ενδιεφερε.Αρα η δυναμη της θελησης δεν ειναι απαντηση εδω.Σιγουρα,εννοειται πως η δυναμη της θελησης υλοποιει επειθυμιες.Αλλα σ αυτη την περιπτωση δεν προκειται για καμια πολυποθητη επιθυμια
Χαπια και αηδιες δεν χρησιμοποιω.Αν ειναι δυνατον.Τεσπα δεν θελω να σου παω κοντρα.Απλα να εχεις ανοιχτους τους οριζοντες σου!Ειμαι σιγουρη πως κανενας δεν θα κατσει να σκασει ωστε εσυ να πιστεψεις τα δικα μας βιωματα!Προσωπικα δεν με ενδιαφερει να πεισω τους αλλους.Αλλα μεσα απ τις δικες τους γνωσεις-εμπειριες να αποκομισω οτιδηποτε χρησιμο για μενα.
Νομιζεις ειναι ευκολο να καθεσαι να συζητας παρομοια πραγματα?Γινεσαι αντικειμενο κρισης και σχολιασμου.Ο καθενας μπορει να επιλεγει ο ιδιος το τι πιστευει και τι οχι.Δεν χρειαζεται ομως να επιτιθεσαι με λογια,τη στιγμη που δεν γνωριζεις πως εχουν τα πραγματα.Θα σε παρακαλουσα τις αμφισβητησεις σου να τις λυνεις στο νου σου,και οσα δεν πιστευεις απλα να τα αφηνεις στην ακρη.Δεν σου βαλαμε μαχαιρι στο λαιμο.