Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GALANDRIEL
ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ...2 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ...ΦΟΒΑΜΑΙ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΜΗΠΩΣ ΝΥΣΤΑΞΩ Κ ΑΦΕΘΩ...
σημερα ειμαι ξυπνια απο τισ 4μιση...δεν μπορουσα να κοιμηθω...καποια στιγμη γυρω στις 5μιση νιωθω ξαφνικα τα ματια μου βαρια...κ σκεφτηκα νυσταζω...κ προσπαθουσα να κοιμηθω...δευτερολεπτα μετα νιωθω να βρισκομαι σε αλλο κοσμο...προσπαθω να ανοιξω τα ματια μου μα δεν μπορω...!!!!!!!μπροστα μου βλεπω ενα οχι τοσο καλο προσωπο δε θα ηθελα να αναφερθω στο ποιον νομιζω πως ειδα...ισως να καταλαβατε καποιοι...αυτη τη φορα δεν βγηκα απο το σωμα μου...αυτο το ελεγξα,ετσι νομιζω τουλαχιστον...εκανα το σταυρο μου αυτη τη φορα προσπαθουσα σωματικα....τα ψιλοκαταφερα αλλα δεν αλλαξε τιποτα!!!!!ελεγα το πατερ ημων παλι δεν εγινε κατι...!!!!!προσπαθουσα να φωναξω μα δεν εβγαινε μιλια απο το στομα μου...καποια στιγμη ψιλο ανοιξα τα βλεφαρα μου νομισα πως θα τελειωνε αλλα κατι τα εκανε παλι βαρια κ γυρισα στην προηγουμενη κατασταση...!!!!παλι η ιδια ασχημη κ κακια μορφη...μετα απο πιεση το μονο που ελεγα ειναι:''αφησε με!αφησε με!"
ειχες δικιο για το φως δεν αλλαζει κατι...φοβαμαι...φοβαμαι...φοβαμαι....δε θελω να ξαναξαπλωσω...κ μη πει καποιος οτι ισως ηταν ονειρο...ΔΕΝ ΗΤΑΝ...ξερω τι ειδα...ειχα συναισθηση....ξερω ποτε κατι ειναι ονειρο κ ποτε πραγματικο...θελω βοηθεια...θελω να σταματησει ν μου συμβαινει...θελω να ηρεμησω...
κ τις τρεις φορες που εγινε ειχα ξαπλωσει μονη...εχει σημασια?σας παρακαλω βοηθηστε με...
|
Καλό θα ήταν να φοράς σταυρό ή να έχεις κάποιο θείο εικόνισμα κάτω από το μαξιλάρι σου.Επίσης βρες ένα μάντρα να λες πριν τον ύπνο στον φύλακα άγγελό σου να σε προστατεύει (3 φορές)