Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raistlin
Μάλλον δεν με κατάλαβες, μιλούσα για την στιγμιαία τρομάρα που παίρνουμε όταν πχ κάτι πετάγεται ξαφνικά, και συνήθως σε πιάνει αδιάβαστο διότι έρχεται όταν δεν το περιμένεις.
|
Χμ, εγώ το βλέπω ως εξής: είτε θα είμαι συνειδητός στο άστρικο με αποτέλεσμα να βλέπω αυτές τις οντότητες όταν εμφανίζονται και να τις διώχνω
είτε όταν κοιμάμαι θα είμαι μέσα σε ένα όνειρο, στο άστρικο πάλι αλλά με κλειστά κατά μια έννοια τα μάτια και ενώ οι ίδιες οντότητες θα βρίσκονται γύρω μου, εγώ θα θεωρώ ότι είμαι ασφαλής επειδή δεν θα τις βλέπω ( όπως η στρουθοκάμιλος ένα πράγμα)
Παράθεση:
Όλο για αυτήν την γνώση ακούω αλλά γνώση δεν βλέπω...
|
Πόσο συχνά έχεις αστρικές εμπειρίες;
Παράθεση:
Γνώση πάνω σε τι θα δώσει τελικά? Και πως θα την χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητά σου
|
Για να πετύχω κάποιο άστρικο ταξίδι, πρέπει να έχω συνειδητή καθημερινότητα. Και μόνο αυτό εμένα με βοηθάει.
Επίσης, στόχος δικός μου αυτόν τον καιρό είναι η εξερεύνηση του υποσυνείδητου, να μάθω εν ολίγης καλύτερα τον εαυτό μου. Αυτό φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι βοηθάει στην καθημερινότητα.
Παράθεση:
Επίσης πως είσαι σίγουρος πως η γνώση που <θα> αποκτήσει κάποιος είναι πραγματική και όχι πλάνη ή δικό του δημιούργημα λόγω της προδιάθεσής του.
|
Αυτό πρέπει να το δεις μόνος σου μέσω των δικών σου εμπειριών.