Συμφωνω με καποιες αποψεις που εχουν αναφερθει και πιο πανω,(καρμα,ευρινοο)...πιστευω οτι ο Πυθαγορας με την φιλοσοφια του εξηγει πολυ καλα καποια πραγματα σε σχεση με τους αριθμους! Αφου αυτοι εκφραζουν ενα ενεργιακο προτυπο...κ.τ.λ. Μεσα απο την αριθμοσοφια μπορουμε να βρουμε πολλες απαντησεις! Και φυσικα μας επιρρεαζουν οι αριθμοι που εχουν να κανουν με τον ''αριθμο πεπρωμενου'' μας,οι αριθμοι που απαρτιζουν τα γραμματα του ονοματος μας κ.α.
Μου εχει συμβει και εμενα κατα καιρους να βλεπω πολυ συχνα καποιους συγκεκριμενους αριθμους και το 1111 φυσικα! Τα τελευταια χρονια συναντω παρα πολυ το 11:19 και ολους τους συνδιασμους τους. Νομιζω οτι εχει να κανει με την φαση στην οποια βρησκομαι στη ζωη μου καθε φορα. Και ειναι σαν οι αριθμοι να μου δινουν καποια ''καθοδηγηση'' σχετικα με τα πραγματα που με απασχολουν καθε φορα.Πανω σε αυτο το θεμα με βοηθησε μπορω να πω το βιβλιο της Doreen Vitrue ''Θεραπεια Με Τη Βοηθεια Των Αγγελων''. Στο τελος του βιβλιου εχει ενα κεφαλαιο με τις ερμηνιες των αριθμων. Ισχυριζετε οτι ετσι δεχομαστε την βοηθεια απο τα ''Ανωτερα''.
Για το 1111 αναφερει: ''Αυτη η σειρα ειναι σημαδι οτι μια πυλη ευκαιριας ανοιγει και οι σκεψεις σας υλοποιουνται.Το 1111 ειναι σαν λαμπερο φως...Παρατηρηστε τις σκεψεις σας και βεβαιωθειτε οτι σκεπτεστε μονο αυτα που θελετε (οχι αυτα που δεν θελετε).''
Προσωπικα πιστευω πως καλυτερα να μελεταμε τους αρχαιους Ελληνες συγγραφεις,εχουμε πολλα να μαθουμε απο αυτους και κυριως απο καποιον σαν το Πυθαγορα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Billie Day : 14-07-09 στις 00:01
|