καλημεριζω και εγω με την σειρα μου και μετα απο 29 σελιδες(και αρκετο πονοκεφαλο

)πιστευω πως μπορω και εγω να κανω την τοποθετηση μου.
ειμαι και εγω του '83,αλλα οχι απο τους "καλους" του απριλη,ειμαι απο τους αργοπορημενους του αυγουστου(ειχε ωραιο φεγγαρι λενε εκεινο το βραδυ,"σωζω" καθολου την κατασταση???παιρνω κανεναν ποντο παραπανω να ανεβω κατηγορια?για λιγα μηνακια να μεινω στην απ'εξω????)
λοιπον,περα απο την απαραιτητη,κατ'εμε δοση χιουμορ,θελω να τονισω πρωτα απ'ολα πως δεν εχω σαν σκοπο ουτε να μειωσω σε καμια περιπτωση μα ουτε και να αναιρεσω τα βιωματα που ενδεχομενως εχουν καποια παιδια(τι παιδια βεβαια τωρα πια,26 χρονων ανθρωποι ειμαστε!!!)που εχουν γεννηθει την επιμαχη χρονικη περιοδο στην οποια αναφερομαστε.
απλα θελω να τονισω το εξης.ειμαστε ολοι ξεχωριστοι και ιδιαιτεροι ο καθενας με τον δικο του μοναδικο τροπο.ολοι εχουμε προτερηματα και ελλατωματα και δεν μπορω να δεχτω τοσο ανετα οτι καποιοι ειναι "ανωτεροι" καποιων αλλων μονο και μονο για τον λογο πως γεννηθηκαν μια συγκεκριμενη ημερομηνια.
δεν οφειλεται η εκαστοτε επιτυχια καποιου στο γεγονος πως ηρθε στον κοσμο μας καποιον συγκεκριμενο μηνα,καποιου συγκεκριμενου χρονου...
ακομα και σε "μεταφυσικο" επιπεδο:
ας υποθεσουμε πως καποιος που γεννηθηκε,λεμε τωρα,τον νοεμβριο του 1976,οποιος δειχνει σημαδια και διαισθησης και ενορασης ακομα και τηλεκινησης(

),ειναι "κατωτερος",σε αυτον τον τομεα(ας μην αναφερθουμε στους αλλους,τους πιο "πεζους),απο καποιον που εχει γεννηθει τον απριλιο του '83 και το μονο που "παρουσιαζει" ειναι να βλεπει ονειρα που βγαινουν????
εκει που θελω να καταληξω ειναι πως,οκ,αντε να δεχτω πως εκεινη την χρονικη περιοδο,ειτε οφειλεται σε συναστριες,ειτε σε εξωγηινη παρεμβαση,ειτε στην τυχη στο κατω κατω,να υπηρξε μια "εξαρση" γεννησεων ανθρωπων με πιο "ιδιαιτερα" χαρισματα.αυτο δεν σημαινει οτι αυτο ισχυει για ολους οσοι εχουν ως γενεθλιο μηνα τους τον απριλιο εκεινου του ετους.ισως αυτος να ηταν και ο σκοπος τελικα του ερωτηματολογιου,να βρει ποιοι εχουν πιο εντονα αυτα τα "χαρισματα" και ποιοι λιγοτερο!
και δεν σημαινει επισης πως,πριν και μετα απο εκεινους...το χαος!γεννηθηκαν,γεννιουνται και θα γεννιουνται "ιδιαιτεροι" ανθρωποι.και αν το καλοσκεφτουμε?ολοι ειμαστε ανθρωποι,ολοι ειμαστε ισοι,ο καθενας με τα δικα του χαρισματα και ταλεντα,ειτε αποφοιτοι πανεπιστημιων,ειτε του τεε.απλα καποιοι συνειδητοποιουν πιο ευκολα πως εχουν καποια "χαρισματα" και τους ειναι πιο ευκολο να τα εξωτερικευσουν και αλλοι πρεπει να τα εξασκησουν.ολοι εχουμε ενα κομματακι απο το συμπαν μεσα μας.αν το συνειδητοποιησουμε πραγματικα,τοτε να δειτε αλλαγες που θα γινουν στον κοσμο μας...