Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από demi
εγώ πάντως είμαι δρακοντιανή!!!! πριν καποια χρονια ειχα κατι δουλειες με τον φουρακη και τους συνεργατες του, και ενας απο αυτους μου ανελυσε τα σημαδια που εχω στο σωμα και με εβγαλε εξωγηινη!!!! 
|
Όλα ok αλλα αναρωτιέμαι αυτοί που ξέρουν τα σημάδια και σου είπαν ότι είσαι εξωγήινη? δηλαδή έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινους? τι γίνετε ρε παιδιά? έχω χάσει επεισόδια? Διότι έχω δει εκπομπές του χαρδαβέλλα στις οποιες εμφανίζονται όλοι αυτοί και την μια λένε ότι υπάρχουν εξωγήινοι την άλλη λένε ότι ΙΣΩΣ να υπάρχουν σε άλλους γαλαξίες και διαφορα τέτοια.
--------------------------------------------------------------------------------
Εντωμεταξύ αύτα που λένε για τα indigo κλπ μου ακούγονται κάπως .... δηλαδή όχι απλά κάπως αλλα μην πω καλύτερα γιατί θα παρεξηγηθεί κανένας που πιστεύει ότι είναι ιδιαίτερος και θα γίνει ring το topic. Ένα έχω να πω , ακούμε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αλλα και πολύ παλιότερα απότι λένε οι άλλοι πως θα γίνει αυτό θα γίνει εκείνο και τελικά τίποτα δεν γίνετε. Είδα στην εκπομπή του χαρδαβέλλα πριν κάμποσο καιρό ότι λέει τα παιδιά indigo θα σταματήσουν να πηγαίνουν σχολειό (συγκεκριμένα θα αρνούνται) γιατί θα ξέρουν ήδη ότι θα θέλουν να τους μάθουν η γιατί θα ξέρουν ότι αυτά που θα μάθουν θα τους φανούν άχρηστα και διαφορα τέτοια ωραία. Θέλω να πω πως ναι , είμαι σίγουρος πως θα το κάνουν όταν οι γονείς τους τα κάνουν να νιώθουν θεοί και να καβαλήσουν το καλάμι νομίζοντας ότι είναι τρομεροί και θα σώσουν τον πλανήτη κλπ που ακούγονται και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα?? που θα είναι αυτοί που διέδωσαν αυτές τις πληροφορίες? θα βγούν να μιλήσουν τότε? περιμένουμε και θα δούμε , εγώ τους περιμένω με γιαούρτι (μαζί με το πήλινο).