Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-08-09, 09:34
ΚΑΘΗΡΑ Ο χρήστης ΚΑΘΗΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Προεπιλογή

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς -ΣΧΟΛΙΑ 9

..........Priest, κανε μου εσυ πρωτα πιο σαφες τι εννοεις
<επαρκη τεκμηριωση>
να δω αν μπορω να ανταποκριθω σε αυτο ...

....οσο για την βεβαιοτητα ,,,ενταξει μην την παρεις και κατα γραμμα ..και κατα υφος ..ακομη κι οταν το υφος και το γραμμα της γραφης μας ειναι βεβαιωτικο ...
...ας μη ξεχναμε οτι ολοι εδω μεσα γνωμες καταθετουμε ...και καθε γνωμη εχει παντα πιθανολογικο χαρακτηρα ...αρα αρκετη δοση αβεβαιοτητας...

...για το που το παω ...
...εξηγησα εξαρχης οτι το παρον θεμα ειναι συμπληρωματικο του θεματος που εχουμε ανοιξει σχετικα με τα
<<τεχνητα πεδια και την ψυχικη δυσλειτουργια >>... για να καταλαβουμε τι ακριβως ζημια προκαλει στα ψυχικα μας πεδια η λεγομενη και η/μαγνητικη ρυπανση απο τεχνητες πηγες ακτινοβολιας ,,θα πρεπει πρωτα να
κατανοησουμε ζητηματα σχετικα με την φυση των η/μαγνητικων πεδιων γενικα ,,,κατι που επιχειρουμε σε αυτο το θεμα..
...δεν μπαινω ακομη στο θεμα γιατι γραφω εκτος εδρας ,,,λειπω μακρυα απο τον προσωπικο μου υπολογιστη και γραφω εδω και ενα μηνα απο ιντερνετ καφε ...οποτε ειναι λιγο δυσκολο να συγκεντρωθω να να παραθεσω τα στοιχεια που χρειαζονται για την αναπτυξη του θεματος ....

....για οσα γραφονται εδω μεσα απο εμας εχουμε την αποκλειστικη ευθυνη,, παραθεσεις και αναφορες δεν εχουμε να κανουμε μιας και η εργασια μας ειναι εντελως πρωτοτυπη και αρα <<τεκμηριωση>> του τυπου των παραπομπων σε αλλες
<< καταξιωμενες >>δημοσιευσεις και εργασιες δεν μπορουμε να παρεχουμε ... οι θεωρησεις που αναπτυσουμε εχουν ,,ξαναλεμε ,,το χαρακτηρα της ελευθερης (πιθανολογικης)γνωμης ......αν μας το επιτρεπετε ...ελπιζω να ολοκληρωθει μεσα στο χειμωνα η παρουσιαση των θεσεων μας καθως και καποιων παρεμβασεων σχετικων με τα θεματα αυτα τα κυρια που αναπτυσουμε δηλαδη < η/μ μαγνητικα πεδια γενικα , τεχνητα πεδια , ψυχικη δυσλειτουργια >...........

ααααα και κατι αλλο τι ακριβως θεωρει ο καθενας απο εμας συνεπεια ,σαφηνεια ειναι ενα εντελει υποκειμενικο θεμα ...μου εχει τυχει να μου κανουν υποδειξεις σαφηνειας και παρατηρησεις αυστηρες περι λογικης συνεπειας ..εκεινοι που στο γραπτο και προφορικο τους λογο κατασκευαζουν λαβυρινθους και μπερδεμενα κουβαρια σκεψης .............
ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ !!!ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς <<ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ>> ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ,,,ΤΟΥΣ <<ΤΡΑΓΟΠΟΔΑΡΟΥΣ ΣΑΤΥΡΟΥΣ>> ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΜΠΑΙΓΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ............

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 01-08-09 στις 09:41
Απάντηση με παράθεση