Θέμα: 1111
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-08-09, 22:11
Το avatar του χρήστη SpellStormer
SpellStormer Ο χρήστης SpellStormer δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

είχα διαβάσει ένα κείμενο του uri geller σχετικά με αυτό το θέμα και αν θυμάμαι καλά έλεγε για ξεχωριστούς ανθρώπους και διαφορα τέτοια... αν βρω το κείμενο θα σας το κάνω ένα copy να τσεκάρεται και εσείς...
σχετικά με το φαινόμενο αυτό τώρα.. μου έχει τύχει αρκετές φορες όταν διαβάζω ένα κείμενο και υπάρχει ο αριθμός 1111 είτε μονος του (πχ η ώρα είναι 11:11) είτε μέσα σε άλλους αριθμούς (πχ το τηλέφωνο μου είναι 5551111555) να επικεντρώνεται το βλέμμα μου στο σημείο που βρίσκεται αυτός ο αριθμός! το ίδιο και όταν περνα κάποιο αυτοκίνητο με πινακίδα 1111 η όταν το ρολοι στον υπολογιστή μου δείξει 11:11 και γενικα οπου υπαρχει αυτος ο αριθμος... δεν ξέρω κατά ποσο τυχαίο είναι πάντως δεν παραξενεύομαι κιόλας να σημειωσω οτι το αλλο που λετε με την ωρα να ειναι 12:12 H 13:13 δεν μου εχει τυχει ποτε (σαν συχνο φαινομενο).. ίσως υπάρχει κάποιο ερέθισμα σε κάποιους ανθρώπους με τον αριθμό αυτό αλλα δεν νομίζω να είμαστε εκλεκτοί η κάτι άλλο όπως χαρακτηριστικά λένε κάποια κείμενα (πιθανόν για να βγάλουν λεφτά..)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SpellStormer : 11-08-09 στις 22:12
Απάντηση με παράθεση