Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cosmictsak
Είναι γνωστό πλέον ότι το φόρουμ έχει κάνει μία στροφή προς εθνοκεντρικές, ελληνοκεντρικές και εθνικιστικές απόψεις και όσο δίνεις βήμα και θάρρος σε τέτοια άτομα στο τέλος θα γίνει αυτό που λέμε
|
Φιλε μου cosmictsak,μπορεις σε παρακαλω να εξηγησεις ποιους εννοεις;Ειλικρινα δεν θεωρω οτι υπαρχουν τετοια ατομα στο φορουμ(αν και συμφωνω με τον Μηνα οτι και οι φασιστες εχουν δικαιωμα εκφρασης της αποψης τους σε μια δημοκρατικη κοινωνια,αν νομιζεις οτι κανω λαθος περιμενω την αποψη σου),καποιες παρεξηγησεις που ειχαν γινει στο παρελθον νομιζω οτι εχου λυθει.Θα σε παρακαλουσα να φερεις επιχειρηματα και αποδειξεις για το ποιους θεωρεις εθνικιστες,γιατι αν και ξερω οτι δεν εννοεις εμενα,εντουτις στο παρελθον ειχες κατηγορισει και εμενα για φασιστα με ελειπη ή ανισχυρα επιχειρηματα και ελπιζω να παραδειγματιστηκες απο το λαθος σου και να μην ξανακανεις το ιδιο και να προσβαλεις ατομα που δε φταινε σε τπτ.Μεγαλος αντρας εισαι και πρεπει να εχεις συνειδηση αλλα και ευθυνη των λογων σου.Ενας αλλος λογος ασχετος με εσενα που προβαινω στο να σου κανω αυτη την υποδειξη ειναι γιατι προσφατα ενας γνωστος ρουφιανος του φορουμ με κατηγορεισε σε μειλ του στους συντονιστες του φορουμ ως φασιστα(χωρις φυσικα επιχειρηματα) προφανως γιατι ζηλευει που εχω πολυ πιο βαθεια κατανοηση του νοηματος της αριστερας απο αυτον.Εσυ βεβαια εχεις το θαρρος να λες δημοσια την αποψη σου αλλα ελπιζω η αποψη σου να υποστηριζεται απο στοιχεια αλλιως θεωρω οτι γινεται για τη δημιουργια εντυπωσεων...
Παρεμβαση απο beetlejuice: Θα παρακαλουσα η συζητηση να μην ξεφευγει απο τη ροη της.Κανεις black planet δεν αναφερθηκε σε φασιστες (ουτε ο cosmic, ουτε εγω).Παρακαλειται ο cosmic να απαντησει μεσω π.μ για να αποφυγουμε ανουσιες κοντρες δημοσια...