Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-01-06, 13:17
Το avatar του χρήστη the_black_planet
the_black_planet Ο χρήστης the_black_planet δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Καλαματα
Προεπιλογή

Αγαπητε cosmictsak,συμφωνω απολυτα με αυτα που λες οτι δεν πρεπει να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και οτι αυτα τα θεματα πρεπει να συζητιουνται ανοιχτα και αυτο το λεω και εκ του αποτελεσματος γιατι νομιζω οτι θα συμφωνησεις μαζι μου οτι χαρη σ'αυτες τις συζητησεις που εχουν γινει εχουν αλλαξει οχι μονο τα πραγματα αλλα και πολλοι ανθρωποι-μελη του φορουμ.Ο ανθρωπος αλλαζει και εξελισετε και δεν ειναι σωστο να κατηγορεις καποιον για το τι εκανε στο παλιο φορουμ.Ολοι εχουν δικαιωμα να μετανοιωσουν για τα λαθη τους.Εγω χαρακτηριστικα,αν με προλαβαινες οταν πρωτομπηκα στο φορουμ,δεν ειχα καμια σχεση με τον σημερινο Ηλια,αναπαρηγαγα συνεχως αποψεις του Φουρακη και του Πλευρη που δεν στηριζονταν καν απο υποτυπωδη επιχειρηματα,απλα "τις πιστευα",οπως αλλοι πιστευουν στα φαντασματα ή στην ψυχη...Και αυτο γιατι ημουν "ξυλο απελεκητο".Απο τοτε εχω εξελιχθει πολυ και σημαντικο ρολο σ'αυτο επαιξαν οι συζητησεις αυτου του φορουμ.Δεν αμφισβητω λοιπον οτι κατα καιρους εχουν σημειωθει εθνικιστικες εξαρσεις σ'αυτο το φορουμ αλλα πιστευω οτι μεσω του διαλογου η κατασταση εχει βελτιωθει κατα πολυ και σημερα πλεον ηταν αστοχο το ερωτημα σου,και πιστευω οτι και αν εμφανιστουν αλλα ατομα στο φορουμ με παρομοιες αποψεις,σιγα σιγα μεσω του διαλογου θα αναγκαστουν να αλλαξουν και να παραδεχτουν τα λαθη τους.Και αν ειναι κολλημενοι και δεν θελουν να παραδεχτουν το οτι κανουν λαθος,προβλημα δικο τους!

ΥΓ:Οσων αφορα τους υπαινιγμους μου για γνωστο ρουφιανο του φορουμ,το ατομο αυτο ευτυχως απεχει τελευταια απο το φορουμ.Δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πω το ονομα του,απλα εμαθα οτι το ατομο πασχει απο βαθυτατα ψυχολογικα προβληματα(κατι που μπρουν να διαβεβαιωσουν και οι συντονιστες του φορουμ) και πλεον τον λυπαμαι και δε θελω να μεγιστοποιησω τον πονο του.Ας ειναι καλα το παιδι αλλα "απο μακρια και αγαπημενοι"...