Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ermhs
Μην την βλέπεις έτσι..
Όταν εννοώ εσείς.. το γράφω γιατί εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι ούτε με έρευνα αλλά η αλήθεια δεν την είδα ούτε καν ζωντανά αυτή την συναυλία.
Βλέπω το πείρες κάπως ανταγωνιστικά.. έπεσες έξω όμως. Απλά εγώ μοιράστηκα μια ευχάριστη προσωπική εμπειρία που ίσως να βοηθά σε κάτι όλους εσάς που κάνετε έρευνα.
Καλό είναι πάντως να υπάρχουν εκεί έξω πολλές ομάδες που κάνουν τέτοιες έρευνες έτσι ώστε να υπάρχουν και πολλές απόψεις και αποτελέσματα έτσι ώστε να βγει και ένα μέσω αποτέλεσμα.
Όσο για το όνομα συγγνώμη, το διάβασα αλλά έχω πρόβλημα με τα ονόματα.. τα ξεχνώ μετά από κάποια λεπτά.. εκτός αν είναι κομμάτι της ζωής μου.
Είμαι καλώς όμως με αριθμούς .. 
|
Το ίδιο κι εγώ μόνο από αριθμούς καταλαβαίνω, αλλά δεν το πήρα ανταγωνιστικά, άλλους ήθελα να δείξω...
Κάποιος τρόπος υπάρχει να δεις τι παίζεται με αυτή την ιστορία και ο τρόπος αυτός είναι οι αριθμοί...
Πάντως αυτό που είμαι σε θέση να σου πω είναι ότι το ΑΘΡΟΙΣΜΑ των αριθμο- φωνήεντα που χρησιμοποιούνται έχουν άμεση σχέση με τις αποστάσεις του πλανήτη ΠΛΟΥΤΩΝ και του 12ου ΠΛΑΝΗΤΗ...
Αυτά κι ας με πουν γραφικό.
Να είσαι καλά.