Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-07-10, 01:18
Το avatar του χρήστη Ermhs
Ermhs Ο χρήστης Ermhs δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Και εγώ έχω δει αλλά με τόσα που διαβάζω και ακούω.. σχεδόν το έχω ξεχάσει.. σπάνια το θυμάμαι που και που..

Ήμουν 8 η 9 ετών και είχα παει με τον πατέρα μου στην δουλειά (γριγρί ψαροκάικο μεγάλο με πολλές βαρκούλες πίσω), ήταν καπετάνιος και εγώ καθόμουν στην γέφυρα.. (σιχαίνομαι τα ψάρια και δεν καθόμουν ποτέ κάτω όταν τα έπιαναν.. άλλωστε δεν μπορούσα να βλέπω τόσα ζώα να ψωφανε μπροστά μου.. είχα αδυναμία σε κάθε λογής ζώου από μικρό παιδί. Πολλές φορές έκανα θόρυβο στο νερό για να ερχόντουσαν δελφίνια και έκανα σαμποτάζ ΧΑΧΑΧΑΧΑ..

Η πλάκα είναι ότι το είδα μόνο εγώ. Όλοι ήταν στο καλάρισμα πίσω.. μάζευαν τα δίχτυα. Όλο το κομμάτι που μαζέψουν το δίχτυ και στη συνέχεα με τεράστιες απόχες μαζεύουν τα ψάρια μέσα στο καΐκι (με ειδικό μηχανισμό μεταφέρετε η απόχη), έχει τριγύρω ΠΟΛΥ δυνατούς προβολείς.. γιαυτο και δεν το είδε άλλος.. Η γέφυρα είναι η καμπίνα του καπετάνιου.. και ο πατέρας μου είχε διώροφη γέφυρα.. δηλαδή ανέβαινες σκάλες για να πας στην καμπίνα του..

Κατέβηκε ένα ούφο καθώς έβλεπα τον πεντακάθαρο γεμάτο άστρα γαλαξία μας.. στρογγυλό με σπαστική κίνηση.. δηλαδή στεκόταν ακίνητο απέναντι μου στα 70- 80 μέτρα και ξαφνικά σε κλάσματα μετακινούταν 200 μέτρα αριστερά… δεξιά επάνω.. κάτω με κάποια δευτερόλεπτα διάλυμα ακινησίας… λες και με επεξεργάζονταν.. με έβλεπαν.. Η έβλεπαν το καλάρισμα λολ… Αυτό όπως μετακινούταν πολύ γρήγορα ξαφνικά έδωσε μια ταχύτητα και χάθηκε στα άστρα..

Το έλεγα μετά και δεν ήξερα τότε για τα ούφο, δεν υπήρχαν στην τηλεόραση ούτε καν τα θαντερκατς.. δεν μου έδωσαν σημασία και ίσως να είναι η δεύτερη φορά που το εξιστορώ.. Το είχα δει πολύ χαλαρά.. μετά από χρόνια διαβάζοντας και μαθαίνοντας κατάλαβα τι ήταν..
Για αυτούς που φτιάχνουν χάρτη με εμφάνιση ούφο.. Συνέβη το 86-87 καλοκαίρι, ανοιχτα στον Άγιο Φωκά της Λέσβου..

Λολ..

ps: Θυμάμαι τι τους έλεγα.. ότι κατέβηκε ένα φωτεινό ρομπότ από τα άστρα και με κοίταζε.. ΧΑΧΑΧΑ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ermhs : 20-07-10 στις 01:33
Απάντηση με παράθεση