Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Miltakos
Δεν έγινα κατανοητός (φταίω κι εγώ που δεν το έγραψα ξεκάθαρα).
Συμφωνώ μαζί σου πως το να μεταβείς σε αστρική προβολή μέσω ενός συνειδητού ονείρου μπορεί να είναι εύκολο αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την πραγματική φύση της εμπειρίας σου.
Ο Mphx όμως περιγράφει ότι πετυχαίνει αστρική προβολή όταν κατά τη διάρκεια συνειδητού ονείρου ξυπνάει τελείως χαλαρωμένος όπου έχει και τα συμπτώματα αστρικής προβολής. Σε αυτόν τον τρόπο αναφερόμουν λέγοντας πως είναι σίγουρης μετάβασης.
|
Ακριβως αυτο.Οταν κοιμαμαι το ξερω...εννοω...ζωω οπως ολοι μας πιστευω μια "ιστορια" χωρις να μπορουμε να επεμβουμε στα γεγονοτα
Στο συνειδητο ονειρεμα προφανως επεμβαινουμε.
Εγω ζω μια ακρως ακαριαια μεταβαση ..απο το συνειδητο ονειρεμα στις "αρχες" της αστρικης προβολης.
Για παραδειγμα στην τελευταια αποπειρα (αν μπορω να το θεσω ετσι μιας και ολα γινονται τυχαια) , "εβλεπα" οτι ημουν στο σπιτι των γονιων μου , περπατουσα σε εναν διαδρομο..στην γωνια του διαδρομου --και εχω την εντυπωση οτι εγω το τοποθετησα εκει νοητικα-- ηταν κατι το οποιο με τρομαξε υπερβολικα.
Τι ηταν αυτο ουτε που θυμαμαι.Αλλα το σοκ ηταν τοσο εντονο που στην ουσια με πεταξε "εκτος" ονειρου σε αυτην την εντελως χαλαρωτικη κατασταση του "γλαρωματος"...το νοιωθα οτι ειχα ψιλοξυπνησει και τοτε ξεκινησε το πανηγυρι της αστρικης προβολης οπως το περιεγραψα στο πρωτο μου ποστ
Το θεμα ειναι να βρω "σιγουρο" τροπο...ειτε δειλιασω ειτε οχι..θελω να το εξασκησω...αλλα οπως ειπα και πριν μια φορα στους χ μηνες δεν γινεται δουλεια.