Περίεργη ιστορία με την ώρα 11:11
Καλησπερίζω το forum. Μόλις είχα και γω μια εμπειρία με τον αριθμό 11:11 στο ρολόι και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.
Απόψε κοίταξα και γω το ρολόι του αυτοκινήτου ακριβώς στις 11:11. Μου φάνηκε περίεργο λοιπόν κ ανέφερα μάλιστα σε ένα φίλο που ήμασταν μαζί, οτι υπάρχει ολόκληρη ταινία με την ώρα 11:11..! Το θέμα μου όμως είναι ότι γύρισα σπίτι όμορφα κ ωραία χωρίς να δώσω την παραμικρή σημασία.
Καθότι είμαι νέος επισκέπτης εδώ, κάθησα στον υπολογιστή κ είπα να ρίξω για πρώτη φορά μια ματιά στο forum. Διάβασα κάνα δυο θέματα μέχρι που έπεσα πάνω στο θέμα μας εδώ. Ξεκίνησα να το διαβάζω κ ακόμα ακόμα μέχρι την 4η σελίδα σκεφτόμουν πως όλα αυτά είναι απλά τυχαίες συμπτώσεις.. Όταν ξαφνικά μου ήρθε στο μυαλό πως το ίδιο εκείνο βράδυ είχα κ γω μια τέτοια εμπειρία!
Αυτό που με προβλημάτισε είναι πως ως τότε δεν το είχα σκεφτεί καν.. δεν είχα δώσει την παραμικρή σημασία όπως προανέφερα. Αναρωτιέμαι αν κάτι με ώθησε ίσως υποσυνείδητα να διαβάσω το θέμα αυτό..
Χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκινάω να κάνω εγγραφή στο forum για να παραθέσω κ γω την εμπειρία μου. Πατάω τον σύνδεσμο στο email μου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, και η περίεργη ιστορία μου ολοκληρώνεται με το γεγονός ότι μου ανοίγει κανονικά την σελίδα εδώ του forum, με ακαταλαβίστικη κωδικοποίηση, την οποία χρειάστηκε να αλλάξω από τις επιλογές του browser για να μπορώ να διαβάσω τα όσα λέει εδώ..!
Σαν γνήσιος "κομπιουτεράκιας" βέβαια ξέρω πόσο εύκολο είναι να τα παίξει ο browser αλλά να αλλάξει κωδικοποίηση πάνω σε κάποιο reload της σελίδας?
Τί με ώθησε να διαβάσω αυτό το θέμα απόψε εφόσων δεν είχα δώσει καμία πραγματικά σημασία στην ώρα 11:11?
Δύσκολα θα βρω απάντηση κυρίως στο 2ο.
|