Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-02-11, 21:02
ΣΚΙΕΡΟΣ Ο χρήστης ΣΚΙΕΡΟΣ δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Legion Εμφάνιση μηνυμάτων
Σκιερέ, δεν βλέπω τίποτα το μεταφυσικό στις εικόνες του village park και στις γέφυρες!Αν υπάρχουν περισσότερα στοιχεια για πηνία κλπ, πολύ ευχαρίστως να τα διαβάσω!
επισης, αν θελεις να πισεις γι αυτα που λες, να υπερασπιστεις αυτα που γραφεις η αν θελεις να ξυπνησεις τον κοσμο, παρεθεσε στοιχεια να αρχισουμε να ερευνουμε!

Δεν ζήτησα αποδείξεις για τις μεταφυσικές εμπειρίες κανενός, δεν μπορεί κανένας να τις αποδείξει άλλωστε, παρα μονο στον ίδιον τον εαυτό του.
Επίσης απόλα όσα είπε η ΚΑΘΗΡΑ, χαρακτηρισμούς έμμεσους η μη, η δικη μου ειρωνεία σου έμεινε...
Ναι θα είμαι είρωνας αν το θέλω υπό αυτές τις συνθήκες και αν κρίνουν οι διαχειριστές ότι πρέπει να μου ρίξουν ban ας το κάνουν!

επίσης εκπλήσσομαι ευχάριστα με τις απαντήσεις στο σχόλιο 33 της ΚΑΘΗΡΑ!
1)δεν μπορω να παραθεσω στοιχεια διοτι δεν εχω πληρη επιγνωση για το συγκεκριμενο 8εμα
2)η ΚΑΘΗΡΑ δεν ξερω αν το καταλαβαινεις αυτο αλλα προσπαθει να υπερασπιστει τη θεση της με επιχειρηματα και σε καθε τι που γραφει ολο και καποιος σχολιαζει θα ελεγα λοιπον να την αφηναμε να ολοκληρωσει και μετα να εκγρασουμε αποριες για το θεμα
3)η ειρωνεια η δικια σου μου εμεινε επειδη εσυ να στο πω ωμα το ξεφτιλισες το θεμα
4)δεν σου ειπε κανεις να μην εισαι ειρωνας,δυσπιστος,απορριψιας,κλειστομυαλος και ουτε καθε εξης απλως να σεβομαστε και την αποψη του αλλου ευτυχως δοξα τω θεω δημοκρατια εχουμε απ οτι ξερω που επιτρεπει την ισηγορια
αυτα τα ολιγα απ εμενα!
Legion φιλικα!