Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΚΙΕΡΟΣ
1)δεν μπορω να παραθεσω στοιχεια διοτι δεν εχω πληρη επιγνωση για το συγκεκριμενο 8εμα
2)η ΚΑΘΗΡΑ δεν ξερω αν το καταλαβαινεις αυτο αλλα προσπαθει να υπερασπιστει τη θεση της με επιχειρηματα και σε καθε τι που γραφει ολο και καποιος σχολιαζει θα ελεγα λοιπον να την αφηναμε να ολοκληρωσει και μετα να εκγρασουμε αποριες για το θεμα
3)η ειρωνεια η δικια σου μου εμεινε επειδη εσυ να στο πω ωμα το ξεφτιλισες το θεμα
4)δεν σου ειπε κανεις να μην εισαι ειρωνας,δυσπιστος,απορριψιας,κλειστομυαλος και ουτε καθε εξης απλως να σεβομαστε και την αποψη του αλλου ευτυχως δοξα τω θεω δημοκρατια εχουμε απ οτι ξερω που επιτρεπει την ισηγορια
αυτα τα ολιγα απ εμενα!
Legion φιλικα!
|
1. Τα στοιχεια τα ζητω από την ΚΑΘΗΡΑ όχι από εσένα!
2. Νομίζω πως μέχρι πριν λίγο η ΚΑΘΗΡΑ απλά παρέθετε κατεβατά χωρίς διάλογο και χωρίς να απαντάει σε ερωτήματα που κατά την γνώμη μου είναι εύλογο να παρουσιαστούν, όχι μονο δικά μου (ούτε σε εμενα έχει απαντήσει,δεν πειράζει) αλλα και άλλων!
3. Ok εγώ ξεφτίλισα το θέμα, τους χαρακτηρισμούς της ΚΑΘΗΡΑ προς τους άλλους συνομιλητές που δεν ξεφτίλισαν το θέμα, τους προσπερνάς όμως, παράξενο!
4. Φυσικά σέβομαι την άποψη του καθενός εφ όσον γίνετε διάλογος, άσχετα αν μπορεί να διαφωνώ! Όμως να γίνεται διάλογος!!!!!!
Δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση και ελπίζω να μείνουμε εδώ!