Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-03-11, 09:27
ΚΑΘΗΡΑ Ο χρήστης ΚΑΘΗΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Προεπιλογή

σχολιο 41

προς Legion

Παράθεση:
ΚΑΘΗΡΑ για έναν περίεργο λόγο έχω αρχίσει να σε συμπαθώ (δεν είναι ειρωνικό), δεν το βάζεις με τίποτα κάτω!
Η παρέμβαση του Trithemius, μάλλον πήγαινε για εμενα ΚΑΘΗΡΑ γιατί άρχισα να φορτώνω πάλι πριν! ;P

Αλήθεια, αναφερομενη στον εαυτό σου γιατί μιλάς στο πληθυντικό?
...AAA ναι παλι καλα ...αλλα το θεμα δεν ειναι οι συμπαθειες και οι φιλιες ..το θεμα ειναι να παψεις να λατρευεις τα δαιμονια και να τους δινεις το ιαμα σου και το ιαμα των αλλων ...για το καλο σου ... γιατι σε προειδοποιω οποιος λατρευει δαιμονες ακομη κι αν δεν ειναι ομοιος τους κινδυνευει ετσι γατζωμενοι που ειναι οι δαιμονες απο αυτον να παρασυρθει οταν τα βαμπιρ σκουπιζονται απο τους κοσμους και να βρεθει εκει που δεν ειναι ακομη η ωρα του ή ο προορισμος του να βρεθει .... προσεχε λοιπον ...καλε μου ...
...γιατι οι σκουπες εχουν αρχισει ηδη το σαρωμα .. κι οι καιροι ειναι επικινδυνοι ακομη και για τους ανοητους και αφελεις λατρεις τους αυθορμητους και αναρχους πειραματιστες τελετουργους του σκοτους .......να μη σε ψαχνουμε μετα ..θα χρειαστει μετα βυσμα για να φυγεις απο την τρυπα ..ξερεις γνωριμιες με τον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ κτλ ...δε λεω μπαρμπας μου ειναι αλλα εχει σταματησει προ καιρου να μου κανει χαρες και ρουσφετια αποφυλακισης ξεπεσμενων ......και μετα θα λες αχχχααχαχ και μου τα λεγε η Καθηρα !!!.....

.. οσο για τον πληθυντικο ...εεεμ ναι το εχω ξαναπει μοναχη ,ειμαι ,,ειμαι ομαδα δεν υπαρχει ....απλα ωρες ωρες μου βγαινει αυτο το εμεις .. μια και το συνεχομενο εγω κι εγω δεν μου καθεται καλα και μου πεφτει λιγο βαρυ...

...προς το παρον σας αφηνω παω για σκουπισμα στην αυλη μου ...τα ξαναλεμε...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 06-03-11 στις 09:39