Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-02-08, 16:50
Το avatar του χρήστη freya
freya Ο χρήστης freya δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Προσωπικά, και χωρίς να θέλω να αμφιβάλλω για κανέναν ή να προσβάλλω κάποιον, μου μοιάζει με περίπτωση free walking και τίποτα παραπάνω!!! Απλά ένας τύπος ντυμένος στα μαύρα που πηδάει από μία μάντρα και δυστυχώς δεν βλέπουμε που προσγειώνεται... Το γεγονός ότι φαίνεται κάπως θολά και σχεδόν μπορείς να διακρίνεις μέσα από αυτόν δεν μου προξενεί κανένα ερώτημα καθώς αυτό έχει να κάνει με τον τύπο της φωτογραφικής μηχανής ή κάμερας που χρησιμοποιήθηκε και την ικανότητα να πιάνει γρήγορες κινήσεις και να τις ακινητοποιεί... Έχω μία φωτογραφία του γάτου μου που βρίσκεται στον αέρα με έναν φίλο μου έτοιμο να τον πιάσει. Φυσικά δεν καταλαβαίνεις πως πρόκειται για γάτο ή κάτι ανάλογο και στην αρχή νομίζεις πως πρόκειται για μουτζούρα ή κάτι ανάλογο...

Θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορούσαμε να δούμε και τα ενδιάμεσα καρέ που λείπουν ...

Επίσης σημαντικό στοιχείο: Παρατηρήστε την σκιά του ατόμου την ώρα που ξεκινάει το άλμα του στο τοιχάκι... Από όσο γνωρίζω στον κόσμο του μεταφυσικού τα πνεύματα-φαντάσματα δεν έχουν σκιά και όμως αυτή εμφανίζεται ξεκάθαρα πάνω στο τοιχάκι και μάλιστα συμφωνεί απόλυτα με τον φωτισμό του περιβάλλοντος χώρου!!!