Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-02-08, 08:28
Το avatar του χρήστη freya
freya Ο χρήστης freya δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lucid
Για ποια photo λες την 1η ή τη 2η?Δεν κατάλαβα
Προσωπικά δεν άντεξα και τις αποθήκευσα για να μπορέσω να τις δω και σε μεγέθυνση Αλλά καμια σκια δεν είδα
Μιλάω για την πρώτη φωτογραφία, την στιγμή που ετοιμάζεται για το σάλτο. Στη δεύτερη βρίσκεται ήδη στον αέρα και οποιαδήποτε σκιά και αν υπάρχει δεν φαίνεται διότι σύμφωνα με τον φωτισμό η σκιά θα πέφτει στο έδαφος προς το μέρος της κάμερας οπότε είναι αδύνατον σε εμάς να την δούμε. Στην πρώτη φωτογραφία ωστόσο υπάρχει σκιά που εμφανίζεται πάνω στο τοιχάκι και η οποία αδιαμφισβήτητα παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον καθώς όπως προείπα αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο για την υλικότητα του "ατόμου-μουντζούρα".

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ~*WiLdChILD*~
οσον αφορα την άποψή σου πως καποιος πηρε φορα απ το τοιχακι για να καταληξει στο δρομο,σε πληροφορω πως στα δεξια δεν υπαρχει δρομος.
Για να πηδήξει κάποιος κάπου δεν χρειάζεται να είναι δρόμος. Προσωπικά και λόγω της ακροφοβίας μου δεν τολμάω να πηδήξω ούτε πάνω από ένα ρυάκι αλλά οι περισσότεροι νεότερης γενιάς έχουν την τάση να αψηφάνε οποιονδήποτε φόβο και να πηδάνε ακόμα και από σημεία που κανονικά επισκέπτονται μόνο γάτες. Έχει τύχει να βρεθώ μπροστά σε άτομο που πήδηξε από κάτι βράχια, προσγειώθηκε σε έναν θάμνο, έκανε τούμπα και εν τέλει βρέθηκε να στέκεται όρθιος 10 μέτρα πιο μακριά πάνω σε ένα τρακτέρ!!! Εγώ μπορεί να μην είμαι σε θέση να το κάνω αλλά εκείνος δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα που είναι η νέα μόδα από ότι έμαθα!!!

Το πιο πιθανό κατ' εμέ είναι την ώρα που έκαναν τα διάφορα ο ξάδερφος σου και οι φίλοι του (εφόσον μάλιστα ασχολούνται και οι ίδιοι με free walking) να τραβήχτηκε το βίντεο και απλά μετά να μην το θυμόντουσαν ή να αγνοούσαν εντελώς την ύπαρξη του και για αυτό να τους φάνηκε παράξενο... Ειδικά σε κάποιον γνώστη πάντως του free walking πιστεύω πως θα ήταν εμφανές το ποιόν των φωτογραφιών.