Ξεκινώντας, να πω ότι ιντιγκο σημαίνει βαθύ μπλε και αναφέρετε στο χρώμα της αύρας.
Από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι κοινά με τον καθ έναν.
Το τεστ μόνο να μπερδέψει μπορεί παρά να βοηθήσει κάποιον. Με βάσει το τεστ όποιος έχει μαθησιακές και κοινωνικές δυσκολίες τον κάνει ιντιγο...Με βάσει το τεστ είμαι ιντιγκο και εγώ, αλλά στα αλήθεια δεν είμαι.
Το χρώμα ιντιγκο υπάρχει στην αύρα λόγο της πνευματική εξέλιξη από τους ανθρώπους πριν τα ιντιγκο, είναι κάτι όπως η εξωτερική εμφάνιση που αλλάζει από γενιά σε γενιά, έτσι και η πνευματική <<εμφάνιση>> εξελίσσετε και υπάρχει αυτό το χρώμα στην αύρα. Κάποιοι δούλεψαν πολύ για να γεννηθούν τα ιντιγο παιδιά.
Οπότε η αλλαγή αυτή είναι στα στάνταρ της εποχής, τώρα όλα τα παιδιά γεννιούνται ιντιγκο και ουράνιο τόξο, αλλά δεν σημαίνει ότι έχουν ιδιαίτερες ικανότητες, είναι η φυσική εξέλιξη του ανθρώπου.
Ένας π.χ. που δεν είναι ιντιγκο αλλά κάνει πνευματική εργασία και ιντιγο γίνετε και ουράνιο τόξο, είναι θέμα συνείδησης και όσο ανεβαίνει η συνείδηση τόσο τα χρώματα στην αύρα αλλάζουν.
Οπότε κάποιος που είναι ιντιγκο αν θέλει να προσφέρει πρέπει να είναι ταπεινός και συνειδητός. Θέλει εργασία εσωτερική για να βγει αυτό που υπάρχει μέσα, από μόνο του δεν θα βγει ούτε σε 10 ζωές.
Το ιντιγκο από μόνο του είναι μια λέξη και τπτ παραπάνω, θέλει εσωτερική εργασία για να αναδυθεί η ομορφιά και αυτό ισχύει για όλους, ιντιγκο και μη. Όπως είπα είναι θέμα συνείδησης. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες ικανότητες αλλά σκέτο ικανότητες, ο παππούς μου δεν ξέρει από υπολογιστές, εγώ ξέρω, αυτό δεν είναι ιδιαίτερη ικανότητα, είναι εξέλιξη, αλλαγή εποχής, κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο πνευματικό κομμάτι.
Το συμπέρασμα είναι ότι όσοι ξέρουν ότι είναι ιντιγκο να αφήσουν τα λόγια τύπου είμαι ιδιαίτερος-η και να επικεντρωθούν στον εαυτό τους, ΟΧΙ να γίνουν μοναχικοί και εγωιστές, εσωτερική εργασία εννοώ, ο καλύτερος τρόπος είναι ο διαλογισμός, γιατί έτσι είσαι μόνο εσύ και ο εαυτό σου, μέσα από την σιωπή αυτή του διαλογισμού θα βγει η συνείδηση και η εσωτερική ομορφιά που υπάρχει.
|