Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-04-11, 16:32
picasso Ο χρήστης picasso δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Smile

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από angel of death Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σας.!!Μολις εντοπισα αυτο το site και το βρισκω ακρως ενδιαφερον!!Εχω καπιες σχετικες γνωσεις πανω σε σωλομονικη επικλιση..νεκρονομικον..και γενικα σε πολλα..!!Ειμε παρα πολυ περιεργη και με αφορα αμεσα το θεμα τ αποκρυφισμου...θα ηθελα πολυ να ενημερωθω σε βαθος για τον σατανισμο με τα σωστα βηματα..γιατι δεν πεζουν με αυτα!επισησ θα ηθελα καπιος αν εχει τις γνωσεις να μου τεκμιριωσει κατα ποσο υπαρχουν αυτες οι οντοτητες!
ευχαριστω !

Θα ξεκινήσω από το πιο απλό. Το νεκρονομικο είναι ένα βιβλίο αμφίβολο γιατί κυριαρχεί η άποψη ότι είναι απλά δημιούργημα της φαντασίας του lovecraft (είχα στα χέρια μου ένα αρκετά παλιό (δεκαετιών και βάλε) από φιλικό πρόσωπο και του έριξα μια ματια, φαινόταν σοβαρά όμως δεν μπορώ να τεκμηριώσω το κατά ποσο βάση έχουν αυτά που γραφει και ειδικά οι τελετές.

Την σολομωνική την θεωρώ αστείο βιβλίο , άσε που δεν είμαι και χριστιανός και η σολομωνική χρησιμοποιείτε από χριστιανούς.

Με τον σατανισμό έχω ασχοληθεί και έχω μπει πολύ βαθιά με αποτέλεσμα μερικά χρονια αργότερα να τον απορρίψω όπως και τον χριστιανισμό.

Πάντως μην περιμένεις κανεις να μοιραστεί πραγματικές γνώσεις μαζί σου γιατί αυτοί που τις έχουν τις κρατούν για τον εαυτό τους και δεν τις δίνουν ανεξέλεγκτα στο internet που μπορεί να τις δει ο καθένας ακόμα και ένα παιδί και να αρχίσει να το παίζει harry potter μη έχοντας επίγνωση που μπλέκει.

Το αν υπάρχουν οντότητες δεν θα στο πω αλλά μην πιστέψεις κανέναν που θα σου πει ναι η όχι γιατί είναι καλύτερα να το διαπιστώσεις μόνος σου.

Αν πάλι θες να ασχοληθείς θεωρητικά πιστεύω θα υπάρξουν πολλοί που έχουν ακούσει/διαβάσει πολλά στο internet και σε βιβλία ώστε να γίνει συζήτηση.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη picasso : 10-04-11 στις 16:34
Απάντηση με παράθεση