Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από the_black_planet
Πιαδια σας χαιρετω ολους αλλα κυριως τον Archangel,τον βενιαμιν της παρεας(για να δειξω οτι δεν εχω κανενα προβλημα με την Εβραικη μυθολογια την οποια θεωρω κομματι καποιου παναρχαιου μεν,υποτηπωδου δε πολιτισμου.Αλλα σιγουρα η μελετη του απο εναν ερευνητη εκτος απο ιστορικες γνωσεις προσφερει και καποια καλα μυνηματα οπως το "ασμα ασματων" αλλα τα κρινουμε παντα ως μυθοπλασια).Ο Archangel,χωρις να μπορω να πω οτι ενστερνιζομαι πληρως τις αποψεις του,οπως πχ για τον Αθανασιο Διακο,εντουτις με εχει εντυπωσιασει με την εξελιξη της σκεψης του και ως νεοτερο του εχω μια αδυναμια!!
|
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε πλανήτη...αλλά αδυνατό να καταλάβω κάτι.Ανεφερα ποτέ ότι είμαι υπέρ της εβραϊκής μυθολογίας(δεν την γνωρίζω καν)[όπως το ανέφερες είναι σαν να έκανα κάποια αναφορά σε αυτό]?
Όσο για τον Αθανάσιο Διάκο δεν είπα ότι είναι σωστό απλώς εμένα μου φάνηκε λογικό όταν το άκουσα, το πιο πιθανόν είναι να κάνω λάθος.Οι γνώσεις μου εδώ μέσα σε σχέση με μερικούς είναι σε μια κατάσταση Βενιαμήν γι' αυτό ήρθα εδώ για να φωτιστω

.