Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-08-11, 13:07
demi Ο χρήστης demi δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

ρε συ καθηρακι, φιλικα παντα,
σαν πολυ τρομακτικα δεν τα λες ολα?

δηλ. με βαση τα λεγομενα σου, δεν πρεπει να μενουμε σε πολεις, μαζι με αλλους ανθρωπους, δεν πρεπει να πηγαινουμε σε συναυλιες, συγκεντρωσεις, παρτυ, να μην πηγαινουμε στην δουλεια, να μην βγαινουμε απο το σπιτι μας γενικως....να αποξενωθουμε λοιπον...μηπως εχεις πεσει στην παγιδα και πολλαπλασιαζεις το κλιμα τρομου που προσπαθουν να μας επιβαλλουν???

αν σου πω οτι εγω οχι μονο καταλαβαινω ποτε μου τραβανε ενεργεια, αλλα και οτι μπορω να προστατευτω κι ολας?
αν σου πω οτι εχω παει σε συναυλια που εστελναν απλοχερα ενεργεια στον κοσμο οι μουσικοι και ολοι ηταν χαρουμενοι θα το πιστεψεις?
αν σου πω οτι παρολο που μενω στην αθηνα, μπορω να δω και διαισθανθω τις κακοτοπιες και να τις αποφυγω, η να δημιουργησω μια ασπιδα προστασιας και να μην με πιανει τιποτα, θα με πιστεψεις?

μηπως λοιπον εκει πρεπει να εστιασουμε, και οχι στην διατηρηση του κλιματος τρομοκρατιας?

μηπως υποτιμας λιγο πολυ την ανθρωπινη δυναμη?

εκει βρισκεται το κλειδι και οχι στο να κρυφτουμε...

μην τρομαζεις λοιπον τον κοσμο και τον εαυτο σου και προσπαθησε να εστιασεις στην αναπτυξη και εξελιξη των δυνατοτητων μας και οχι στο ποσο κακο μπορουν να μας προκαλεσουν....

και οπως ειπα και πιο πανω...φιλικα παντα