Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-02-06, 18:56
Το avatar του χρήστη xontro_mpizeli
xontro_mpizeli Ο χρήστης xontro_mpizeli δεν είναι συνδεδεμένος
Συντονιστής της κοινότητας του μεταφυσικού

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ραδαμάνθυς
Όσο για το ευρωπαϊκό έχω πολλούς γνωστούς και φίλους που πριν την έναρξη είχα στοιχηματίσει την Ελλαδα για την κάτοχο του τροπαίου μετά την διοργάνωση

Τελικα μηπως γεγονοτα που επρεπε να συμουν σε 200 χρονια αρχιζουν να συμπυκνωνονται ;;; Και αν ναι γιατι;;;
Κ εγώ έχω πολλούς φίλους που λένε ότι ήταν στημένο που πήρε η Ελλάδα το Ευρωπαικό! Ε Λ Ε Ο Σ !!! χεχε

Πολύ ωραίο θέμα πάντως αγαπητέ Ραδαμάνθυς!

Αναρωτιέμαι και εγώ πολλές φορές αν όλα αυτά που αναφέρεις είναι αλήθεια και όχι κατασκευασμένα. Θα μου πεις τώρα τί είναι αλήθεια: Έλα ντε!
Μπορούμε να συζητάμε ώρες και να παραθέτουμε διάφορες θεωρίες που σκεφτόμαστε, συλλογιζόμαστε, αυτοσχεδιάζουμε και στην τελική πιστεύουμε!!

Υ.Γ: Ελπίζω κάποια στιγμή, κάποιος Νίο ανάμεσά μας, να αντιληφθεί γρήγορα τι γίνεται ....
--> Κυκλοφορεί το βιβλίο μου 88 Μύθοι & Αλήθειες (περισσότερες πληροφορίες καθώς και online παραγγελίες εδώ) <--
-
-> ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: Σεπτέμβριος [αστυνομικό μυθιστόρημα] (εκδόσεις Πηγή). Περισσότερα δείτε εδώ <--
Απάντηση με παράθεση