Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-01-12, 12:54
Το avatar του χρήστη fantasy
fantasy Ο χρήστης fantasy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Για σασ ειμαι νεοσ στο φορουμ Και εγω εχω ακουση αυτον τον θρυλο ομοσ δεν ειδα η ακουσα ποτε αποδειξεισ δεν μενο στη ροδο ομοσ αν κατι γινοταν και ειπιρχαν αποδηξησ θα εκαναν τον γυρο του κοσμου εγω ξερω ενα σαιτ και μαθαινω εγω και εκατομιρια παιδια και ενυλικεσ οτι παραξενω συμαινει στιν ελαδα εχω ψαξει τα αρχεια του απο τοτε νπου διμιουργιθηκε ομοσ δεν βρικα τιποτα ουτε στο σαιτ ουτε στο ιντερνετ.φηλικα ο fantasy εχει ταξιδεψει ποτε νιχτα απο το μεροσ αυτο?
Get 1 Καλωσόρισες κι εσύ στην παρέα μας. Έχω ταξιδέψει νύχτα φίλε μου με το αυτοκίνητο. Είτε για κάποιους γάμους που μας καλούν στο νυχτερινό τραπέζι του γάμου είτε καλοκαίρι στη νυχτερινή Ρόδο. Αλλά έχω διευκρινίσει ότι ακόμα κι αν δεν το είχα δει εγώ είναι τόσο μικρή η κοινωνία μας που θα μαθαινόταν από κάποιον που το είδε. Πες πάλι ότι το έβλεπα. Θα θεωρούσα πως είναι πραγματικός ποδηλάτης. Πες μου αλήθεια, τι θα το έκανε ξεχωριστό στα μάτια μου ότι πρόκειται για φάντασμα;

* Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο· καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο· το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Καζαντζάκης.

Απάντηση με παράθεση