Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-01-12, 13:00
Το avatar του χρήστη fantasy
fantasy Ο χρήστης fantasy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aggelikhkvn Εμφάνιση μηνυμάτων
βλεπω τελευταια γριες τρομαχτικες στον υπνο μου και μολις τις βλεπω λεω το πατερ ημων χωρις φοβο και εκεινες γελανε σατανικα
aggelikhkvn καλημέρα. Θα ΄έλεγα ότι είναι η λεγόμενη μόρα, ή υπνική παράλυση. Αν διαβάσεις στο ιντερνετ ή στο μεταφυσικό θα καταλάβεις τι εννοώ. Όμως πάντα εμφανίζεται μια γριά. Εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι είναι πολλές. Πρόσεξε γιατί πάντα ο σατανάς κυνηγάει τις πιστές κοπέλες και απ' ό,τι κατάλαβα από το λίγο καιρό που σε γνωρίζω είσαι μια απ' αυτές. Φύλαξε λοιπόν τον εαυτό σου και την οικογένειά σου απ' αυτές.

Παράθεση:
προτιτερα ειχα δει ενα ονειρο που μου χει χαραχτει η εικονα στο μυαλο μου και τρομαζω. ημουν σε ενα αυτοκινητο χωρις οδηγο και καθομαι στο πισω καθισμα και αυτο τρεχει γυρναω κοιταω στο πισω τζαμι και βλεπω το κεφαλι της φιλης μου μυρτως που πεθανε απο ατυχημα στο δρομο να μου λεει με παραπονο εγω γιατι να μη ζησω να χαρω να κανω οικογενεια και παιδια γιατι να πεθανω τοτε γυρναω μπροστα και βλεπω το αυτοκινητο να χανει τη πορεια του και να ανποδογυριζει σε μια γεφυρα και ενα κοτοπουλο μαδημενο να κανει μια μεγαλη κουτσουλια και ξυπνησα εγω δε θυμαμαι τι εκανα.
Αυτό είναι σοβαρό. Πρόσεχε. Το αυτοκίνητο είναι η ζωή σου. Βλέπεις τη ζωή να προχωράει μόνη της χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι να την ελέγξεις. Σε περιμένουν δύσκολες μέρες. Θα ταρακουνηθείς, πολλές φορές θα πέσεις ψυχικά, αλλά θα επιζήσεις γιατί η κουτσουλιά είναι καλό σημάδι. Ένα διάστημα λοιπόν ταλαιπωρίας σε περιμένει που θα λήξει ομαλά.
Η νεκρή Μυρτώ πράγματι δεν περνά καλά εκεί που βρίσκεται. Δεν βρίσκει γαλήνη. Δεν φταις εσύ που δεν παντρεύτηκε ούτε έκανε οικογένεια, αλίμονο. Κάπου πονάει αλλά δυστυχώς πρέπει να δεχτεί τη μοίρα της. Έτσι ήθελε ο Θεός. Γι' αυτό να της κάνεις ένα τρισάγιο, ή να ανάψεις ένα κεράκι στη μνήμη της και ζήτησε από το Θεό να της δώσει τη δύναμη να γαληνέψει. Πάρε ένα πρόσφορο και γράψε το όνομά της στα υπερ αναπαύσεως. Πήγαινε στον τάφο της και παρακάλεσέ την να σε απαλλάξει απ' αυτόν τον εφιάλτη. Ζήτησε από τον παπά να σου διαβάσει μια ειδική ευχή που υπάρχει για την περίπτωση αυτή.

Παράθεση:
προχθες γλιστρησα με το παιδι μου απο μια σκαλα και αν δε πιανομουν θα σκοτωνομασταν γιατι ηταν πολυ αποτομη,μηπως φτεειπου κοιμηθηκαμε με τα παιδια μου στο κρεβατι ενος θειου μου την ωρα της κηδειας του;
Απ' ό,τι καταλαβαίνω εδώ αναφέρεσαι σε πραγματικό γεγονός. Μπορεί η Μυρτώ να συνέβαλε σ' αυτό. Μπορεί να ήταν και δική σου απροσεξία ή μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο αυτό που έγινε. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ τα αντικείμενα, τα έπιπλα, ή τα ρούχα του νεκρού μέχρι να σαραντώσει διότι το πνεύμα του μας στοιχειώνει. Στην περιοχή μου όταν περνάνε κηδεία κλείνουμε πόρτες και παράθυρα και ρίχνουμε μια λεκάνη νερό στην αυλή. Πρόσεξε από εδώ και πέρα.
Είναι λάθος επίσης να παίρνουμε σε κηδεια τα παιδιά αν είναι μικρά, κάτω των 12.
Το όνειρό σου λέει πως είναι μια προσωρινή κατάσταση. Είναι όλα δοκιμασίες. Όποιος τις αντέξει ως το τέλος βγαίνει νικητής.

Παράθεση:
την ωρα της κηδειας τα σκυλια γριλιζαν και ειχαν γινει αγρια μετα σταματησαν εμεις περιμεναμε να γυρισουν
Τα σκυλιά γρυλίζουν με σηκωμένο το κεφάλι πάντα όταν υποφέρουν για κάτι. Ίσως κατάλαβαν ότι δεν θα έβλεπαν το αφεντικό τους ξανά. Έχουν ένστικτο. Επίσης μπορεί να το έκαναν επειδή είδαν κόσμο πολύ. Αλησμόνητος να είναι, να ζεις, να τον θυμάσαι φίλη μου.

* Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο· καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο· το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Καζαντζάκης.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fantasy : 18-01-12 στις 13:08
Απάντηση με παράθεση