Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aggelikhkvn
βλεπω τελευταια γριες τρομαχτικες στον υπνο μου και μολις τις βλεπω λεω το πατερ ημων χωρις φοβο και εκεινες γελανε σατανικα ,προτιτερα ειχα δει ενα ονειρο που μου χει χαραχτει η εικονα στο μυαλο μου και τρομαζω. ημουν σε ενα αυτοκινητο χωρις οδηγο και καθομαι στο πισω καθισμα και αυτο τρεχει γυρναω κοιταω στο πισω τζαμι και βλεπω το κεφαλι της φιλης μου μυρτως που πεθανε απο ατυχημα στο δρομο να μου λεει με παραπονο εγω γιατι να μη ζησω να χαρω να κανω οικογενεια και παιδια γιατι να πεθανω τοτε γυρναω μπροστα και βλεπω το αυτοκινητο να χανει τη πορεια του και να ανποδογυριζει σε μια γεφυρα και ενα κοτοπουλο μαδημενο να κανει μια μεγαλη κουτσουλια και ξυπνησα εγω δε θυμαμαι τι εκανα.προχθες γλιστρησα με το παιδι μου απο μια σκαλα και αν δε πιανομουν θα σκοτωνομασταν γιατι ηταν πολυ αποτομη,μηπως φτεειπου κοιμηθηκαμε με τα παιδια μου στο κρεβατι ενος θειου μου την ωρα της κηδειας του;
|
Αγαπητή φίλη, η ερμηνεία ενός ονείρου δεν είναι κάτι απλό... Έχω αναφέρει ξανά στο φόρουμ ότι χρειάζεται να γνωρίζουμε κάποια στοιχεία για το άτομο, του οποίου το όνειρο ερμηνεύουμε. Τα όνειρα που περιγράφεις θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα άγχους ή ακόμη και επηρεασμού από μια ταινία ή μια εφημερίδα π.χ. είδες στην τηλεόραση ή διάβασες για ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, το οποίο σου θύμισε τη φίλη σου...
Γενικά, τα όνειρα με πτώσεις δείχνουν έντονο άγχος και ανασφάλεια. Οι γριές θα μπορούσαν να θεωρηθούν τύψεις-ενοχές.