Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-03-12, 19:33
locos Ο χρήστης locos δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Exclamation μαγεια...επειγον

γεια σε ολους!παρακαλω αν ξερει καποιος κατι γι αυτο που θα πω ας μου απαντησει!!σημερα εμαθα κατι το οποιο μου ξανανοιξε μια τεραστια παλια πληγη απο ενα γεγονος που καθορισε τη ζωη μου οταν πριν απο 23 χρονια που ημουν 5 ετων εχασα 2 δικους μου ανθρωπους σε αυτοκινητιστικο δυστυχημα.κ μου ειπε μια θεια μου οτι μετα απο αυτο ειχαν βρει ενα αυγο αδειο(!!)μεσα στο σπιτι μας.μου ειπε οτι το εψαξε κ καταλαβε οτι ηταν απο μαγια καποιου(ο οποιος μαλιστα απεβιωσε προσφατα)που ειχε συμφερον να γινει κακο.ειναι τραγικη ιστορια,ειμαι συγκλονισμενος κ πρεπει οπωσδηποτε να μαθω αν ισχυει κατι τετοιο.τοτε κανονικα επρεπε να ημουν κ εγω σε αυτο το ατυχημα κ κατα συμπτωση κατι ετυχε 10 λεπτα πριν περιπου!να σημειωσω οτι το αυγο το θυμαμαι αμυδρα,ξεθαφτηκε απο τη μνημη μου υστερα απο καιρο αλλα δεν ειμαι κ τοσο σιγουρος.βεβαια καμια υποψια δεν ειχα οτι μπορει να επαιξε σκηνικο με μαγεια...παρακαλω οποιον ξερει οτιδηποτε με μαγεια με αυγα κ τετοια να απαντησει η' αν ξερετε που μπορω να απευθυνθω για να μαθω γι αυτο!!ειναι παρα πολυ σημαντικο να μαθω!εγω παντως πιστευω οτι γινονται τετοια αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα να μαθω για τετοια πραγματα κ ουτε θελω να μαθω τιποτα αλλο περα απο αυτο που ρωτησα!σας ευχαριστω
Απάντηση με παράθεση